ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Η αποστολή και η πιθανή 11άδα της Κηφισιάς

Η Κηφισιά προέρχεται από τη νίκη (1-0) επί της Καλλιθέας, ούσα στην 6η θέση του Νότιου ομίλου της Super League 2 και σήμερα απέναντι στην ΑΕΚ θα παίξει τα… ρέστα της. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει να χάσει τίποτα. Μόνο κέρδος φέρνουν τέτοιοι αγώνες.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Κούστας δήλωσε πριν το παιχνίδι: «Eίναι τιμή για την Κηφισιά, που υποδέχεται την ΑΕΚ στο γήπεδό της. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει η αναμέτρηση όμως, θα αγωνιστούμε με πάθος και αποφασιστικότητα για να διεκδικήσουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε. Ξέρουμε πως μετά την ήττα στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι, οι πιθανότητες πρόκρισης που έχουμε είναι μηδαμινές, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα βγούμε στον αγωνιστικό χώρο για να παλέψουμε και να κάνουμε περήφανους όλους τους φίλους της Κηφισιάς. Αντιμετωπίζουμε τον συγκεκριμένο αγώνα ως γιορτή, αλλά και ως μια μεγάλη ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις και τις αντοχές μας».

Ο Έλληνας προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Παπασάββα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Ποζατζίδης, Τζέλι και Ρέντζης.

Η αποστολή της Κηφισιάς: Θανάσης Μιχελής, Ανδρέας Κολοβούρης, Θοδωρής Αντωνόπουλος, Μανάρι Εσλέρ, Παναγιώτης Αρτυματάς, Γιάννης Σωτηράκος, Ανδρέας Μκρτσιάν, Μάκης Παυλάκης, Μιχάλης Τόλιος, Μανώλης Σμπώκος, Βαγγέλης Παπαγγελής, Βαγγέλης Γκότοβος, Γιάννης Πριόνας, Πάνος Πρίτσας, Ντοριβάλ, Βασίλης Αγγελόπουλος, Γιάννης Οικονομίδης, Στέλιος Κρητικός, Ανδρέας Τεττέι, Νίκος Γιαννιτσάνης, Θανάσης Καραγκούνης, Φελίπε Σόουζα Φερέιρα, Μανώλης Καλλέργης.

Μια πιθανή 11άδα για την ομάδα των Βορείων Προαστίων είναι η εξής: Μιχελής, Αρτυματάς, Παυλάκης, Σμπώκος, Σωτηράκος, Πρίτσας, Οικονομίδης, Ντοριβάλ, Γιαννιτσάνης, Καλέργης, Τετέι.