AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέμα ΑΕΚ και Σούντγκρεν; Κλήθηκε σε απολογία από τον Άρη, δεν παίζει κόντρα στον Ιωνικό

Και ξαφνικά… θέμα Ντάνιελ Σούντγκρεν στον Άρη. Ο Σουηδός μπακ κλήθηκε σε απολογία με απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη μετά την άρνησή του να ταξιδέψει για το Ηράκλειο την Πέμπτη για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Και όλα αυτά λίγες ώρες αφότου υπάρχουν σενάρια που θέλουν την ΑΕΚ να εξετάζει την περίπτωσή του.

Ο Σούντγκρεν αποτελεί έναν από τους παίκτες που αρέσουν στην ΑΕΚ από την ελληνική αγορά. Βέβαια, για να κινηθεί η Ενωση για παίκτη στη θέση του Σουηδού, πρέπει αφ’ ενός να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Μιχάλης Μπακάκης και αφ’ ετέρου να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους Μισλέν και Ρότα (κυρίως με το μέλλον του δεύτερου). Ο Σούντγκρεν είναι 31 ετών και με τη φανέλα του Άρη έχει μοιράσει 5 τέρματα, ενώ έχει σκοράρει και μία φορά.

Τι συνέβη όμως; Ο δεξιός μπακ του Άρη ζήτησε να μείνει την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη, δίπλα στην γυναίκα του που γέννησε, ένα αίτημα που έγινε δεκτό από την ομάδα, η οποία σεβάστηκε την ιδιαίτερη στιγμή. Αλλά ζητήθηκε από τον Σουηδό να ταξιδέψει την Πέμπτη για το Ηράκλειο, ώστε να είναι στην διάθεση του Άκη Μάντζιου, κάτι όμως που αρνήθηκε ο ποδοσφαιριστής.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ήθελε να περάσει ο κρίσιμος αγώνας με τον ΟΦΗ για να ανακοινώσει την απόφαση του όσον αφορά το περιστατικό με τον Σούντγκρεν ο οποίος κλήθηκε σε απολογία την Δευτέρα, με τον «ισχυρό άνδρα» της ΠΑΕ να τονίζει πως “η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα”.

Ο Σούντγκρεν δεν υπολογίζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό τη Δευτέρα και από κει και πέρα θα αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι…

Το κασέ του Σουηδού αμυντικού είναι στις 200.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος φέρεται να ζητάει για να ανανεώσει το συμβόλαιό του τα διπλάσια μετά και την κλήση του στην Εθνική ομάδας της χώρας του.