AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προσπάθησε για την ανατροπή, έμεινε στο 2-2 με τον ΟΦ Ιεράπετρας η ΑΕΚ Β

Η ΑΕΚ Β αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με τον ΟΦ Ιεράπετρας για την 9η αγωνιστική της Super League 2, σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αιγάλεω “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου προηγήθηκε μόλις στο 9′ με τον Ευθύμη Χριστόπουλο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, όμως στο 82′ ισοφάρισε με τον Χρήστο Γιούση και στη συνέχεια έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ για την ΑΕΚ. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Γιούσης πήρε τη μπάλα κάτω από τη μεσαία γραμμή, κινήθηκε προς τον άξονα, έκανε εκπληκτική μπαλιά για τον Χριστόπουλο, ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Καραγκιόζη και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 15′ ο Γιούσης πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε την ντρίμπλα, έκανε και το σουτ, αλλά ο Καραγκιόζης απέκρουσε με υπερένταση στη γωνία του! Η απάντηση από τους Κρητικούς ήρθε στο 25′. Ο Αντερέγκεν με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο 33′ ο Γερολέμου δοκίμασε ένα γυριστό σουτ από καλή θέση μέσα στην περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 40′ ο Μπάμπης έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το τέρμα του Καραγκιόζη! Στο 42′ ο ΟΦ Ιεράπετρας έκανε την ανατροπή. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Τορίμπιο μέσα από την περιοχή με κεφαλιά έκανε το 1-2. Η ΑΕΚ απάντησε στο 45′ δίχως όμως να σκοράρει. Ο Γιούσης εκτέλεσε φάουλ, ο Κοσίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Χριστόπουλου, όμως αυτός πλάσαρε άουτ!

Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η αποβολή για τους φιλοξενούμενους. Στο 67′ ο Μπλανκ έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Πάρη Μπάμπη και είδε τη δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα, αφήνοντας τον ΟΦΙ με δέκα παίκτες. Στο 81′ ο Ιατρούδης πήρε την κεφαλιά, με τον Καραγκιόζη να διώχνει σε κόρνερ. Ένα λεπτό μετά η ΑΕΚ Β έφερε το ματς στα ίσα. Ο Γερολέμου έπαιξε με τη μία τη μπάλα κάθετα και ο Γιούσης μέσα από την περιοχή με πλασέ έκανε το 2-2. Στο 87′ η κεφαλιά του Ιατρούδη, πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι! Στο 90′ και πάλι ο Ιατρούδης ήταν πρωταγωνιστής. Έβαλε την προβολή, αλλά ο Καραγκιόζης έπεσε σωστά και μπλόκαρε! Η ΑΕΚ Β θα μπορούσε να κάνει την ανατροπή. Στο 94′ ο Ιατρούδης μέσα από την περιοχή έκανε το δυνατό σουτ, ο Καραγκιόζης ακούμπησε τη μπάλα κα στη συνέχεια αυτή χτύπησε στο αριστερό του δοκάρι!

ΑΕΚ: Γκίνης, Μπούσης (80′ Αμούρ), Λάτσι, Κορνέζος, Παρράς (87′ Γιαννούτσος), Μουστακόπουλος, Μπάμπης (69′ Γκαρσία), Χριστόπουλος Ευθ. (87′ Χρσιστόπουλος Απ.), Γερολέμου, Γιούσης, Κοσίδης (80′ Ιατρούδης).

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Καραγκιόζης, Ντελορέντζι, Καρδάρης, Κοντοές, Ντι Λορέντσο, Τορίμπιο, Λεμονής (69′ Ψάνης), Μεσιντόρο, Μπενίτεθ (83′ Κατάλντι), Μπλάνκ Καζάου, Αντερέγκεν (83′ Βουό).