AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόκριση

Μόνο η πρόκριση υπάρχει στο μυαλό των αθλητών της ΑΕΚ στο αποψινό (20:00, ΕΡΤ 3) παιχνίδι με αντίπαλο το Περιστέρι στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Παππάς ο οποίος δεν ταξίδεψε στην Ιταλία για το παιχνίδι με την Τρεβίζο αναμένεται να είναι έτοιμος, ενώ ερωτιματικό αποτελεί η συμμετοχή του Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος ως γνωστόν έχει μείνει εκτός δράσης τον τελευταίο καιρό, έχοντας βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Η ΑΕΚ χρειάζεται τον κόσμο απόψε στα Άνω Λιόσια για να την… σπρώξει στη νίκη. Η παρουσία του λαού της Ένωσης είναι καταλυτική, ενώ η ΚΑΕ έχει κάνει κάλεσμα, καθώς φρόντισε να έχει γενική είσοδο 5 ευρώ.

Φέτος το Final 4 θα διεξαχθεί (18-20/02) στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου Κρήτης, εκεί όπου η ΑΕΚ έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση δύο τροπαίων στο Κύπελλο, τα τελευταία χρόνια. Η Βασίλισσα, τα είχε καταφέρει το 2018 με τη νίκη στον τελικό επί του Ολυμπιακού με 88-83 και το 2020, με νίκη επί του Προμηθέα Πατρών με 61-57. Βέβαια, το Final-4 είναι μακρινό προς το παρόν και προέχει η πρόκριση κόντρα στο Περιστέρι, στον προημιτελικό.