AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρατεταμένη εποχή κυνηγιού για την Ένωση

H ΑΕΚ και φέτος έχει δημιουργήσει το δικό της ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ και προσπαθεί να ΞΕΦΥΓΕΙ από αυτόν όσο πιο «στυλάτα» και «αριστοκρατικά» μπορεί. Kυνηγάει τον κάθε ΑΝΤΙΠΑΛΟ, κυνηγάει τον ΕΑΥΤΟ της, κυνηγάει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ… Παρατεταμένη εποχή ΚΥΝΗΓΙΟΥ για την Ένωση.

Διεκδικεί τον τίτλο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Μπορεί να ΑΝΤΕΞΕΙ την έξτρα πίεση που δημιουργεί η ομάδα του Πειραιά που φέτος έχει συγκομιδή βαθμών που δεν είχε ΟΥΤΕ σε εποχές που είχε καλύτερη εικόνα μέσα στα γήπεδα; H AEK παρουσιάζει όλα τα συμπτώματα μιας ομάδας που προσπαθεί να γίνει πολύ καλή, που ξέρει ΠΩΣ ΕΧΕΙ προσόντα, αλλά θέλει να τα κάνει ΤΟΣΟ ΑΡΚΕΤΑ για να νικάει και να πετυχαίνει τους ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥΣ στόχους της. Έχει μία παρουσία ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ, που την φέρνει όμως 8 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση, γιατί ο Ολυμπιακός ξέρει να παίρνει τρίποντα (και το κάνει εδώ και μήνες με ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ για τους αντιπάλους του ΣΥΝΕΠΕΙΑ)… Ας πάψει ο κόσμος της ΑΕΚ να ΕΤΕΡΟΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ από τη βαθμολογική διαφορά που έχει προκύψει με την ομάδα του ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ, γιατί αυτή είναι μία διαδικασία ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ που δυσκολεύει την αποστολή της ίδιας της ΑΕΚ. Ας επικεντρωθούμε όλοι στο τι κάνει και τι δεν κάνει η ΑΕΚ, γιατί μόνο έτσι θα μάθει η ίδια να κάνει ΣΩΣΤΟΥΣ βηματισμούς και θα μπορεί να βάζει υψηλούς στόχους ΧΩΡΙΣ ΝΑ ζαλίζεται…

YΓ. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη δεν έχει αποφύγει τις γκέλες και τις αποτυχίες, αλλά μέχρι στιγμής ΚΥΡΙΩΣ νικάει. Η ΑΕΚ νικάει πιο ΣΥΧΝΑ από όσο είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Έτσι, η απαραίτητη δουλειά γίνεται υπό ΕΥΝΟΪΚΟΤΕΡΟΥΣ όρους και με μεγαλύτερες δοσολογίες ΑΝΟΧΗΣ. Δεν έχει φτάσει επ΄ουδενί το ΤΑΒΑΝΙ της, αλλά προσπαθεί να το φτάσει. Αυτό της το ΠΙΣΤΩΝΕΙ ο κόσμος της. Αρκεί να ξέρει ήδη πιο είναι αυτό το ταβάνι… Πιθανή ΛΕΛΟΓΙΣΜΕΝΗ μεταγραφική ενίσχυση στο επόμενο χρονικό διάστημα θα τη βοηθήσει να το μάθει ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ από σήμερα….

Πηγή; AEKextra.blogspot.com