AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να κλείσει με διπλό στην Τρίπολη τον πρώτο γύρο θέλει η ΑΕΚ

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης στο σημερινό (19:30, Novasports Prime) παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και θέλει να διευρύνει το σερί της στην Αρκαδία, απέναντι σε μία ομάδα που έχει ως στόχο να πλησιάσει στην πρώτη πεντάδα μετά από τα σκαμπανεβάσματα που είχε στα προηγούμενα ματς.

Άπαντες γνωρίζουν στην ΑΕΚ πως το ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς ο Αστέρας είναι μία ομάδα που βάζει δύσκολα στους κιτρινόμαυρους. Στα θετικά είναι πως η Ένωση δεν χάσει στα εννέα τελευταία με τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας μάλιστα 7 νίκες και 2 ισοπαλίες. Οι δύο ισοπαλίες, πάντως, ήταν στα τρία τελευταία μέσα στο 2021.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Αργύρης Γιαννίκης δεν υπολογίζει στον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος έχει χειρουργηθεί και θα απουσιάσει για ένα μήνα, στον… πληγωμένο από κορωνοϊό Καρίμ Ανσαριφάρντ και στον τραυματία της τελευταίας στιγμής Λιβάι Γκαρσία.

Έτσι μια πιθανή 11άδα μπορούμε να πούμε ότι θα είναι με τους εξής: Τσιντώτας, Μισλέν, Μοχαμάντι, Βράνιες, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ και Αραούχο.