AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά το… πλατσούρισμα της Τρίπολης υπάρχει ο Ιωνικός

Δυστυχώς επικοινωνιακή πολιτική από την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν υπάρχει και φάνηκε περίτρανα στην Τρίπολη. Εκεί όπου η διοίκηση της Ένωσης πέταξε λευκή πετσέτα, αφήνοντας δύο βαθμούς.

Μετά το… πλατσούρισμα της Τρίπολης οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλο τον Ιωνικό στη Νεάπολη, βλέποντας παράλληλα τη διαφορά από την 1η θέση να μεγαλώνει στους 8 βαθμούς.

Ο Αργύρης Γιαννίκης από την πρώτη στιγμή έσπευσε να τονώσει το ηθικό των παικτών του και να τους στείλει το μήνυμα πως το πρωτάθλημα δεν τελειώνει εδώ. Άλλωστε ο ίδιος έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν κόντρα στον Αστέρα και θεωρεί πως η ομάδα του έχει κάνει βήματα προόδου, την οποία αν συνεχίσει μπορεί να εξαργυρώσει στο μέλλον και βαθμολογικά.

Οι κιτρινόμαυροι μετά το χθεσινό ρεπό επιστρέφουν σήμερα στα Σπάτα αρχίζοντας προετοιμασία για το ματς με τον Ιωνικό. Από το παιχνίδι θα απουσιάσει ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος ακολουθεί θεραπεία μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατο.

Επίσης σήμερα θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμος ο Λιβάι Γκαρσία, που έχασε το ματς του Σαββάτου, ενώ θα φανεί αν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που νόσησε από κορωνοϊό θα πάρει το πράσινο φως για να επιστρέψει αρχικά στις προπονήσεις.