AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ευρώπη περνάει από τη Λεωφόρο, νίκη εξιλέωσης ψάχνει η ΑΕΚ

Αν και βρισκόμαστε μόλις στην 1η αγωνιστική των πλέι οφ, ο δρόμος για την Ευρώπη περνάει από τη Λεωφόρο. Η ΑΕΚ καλείται απόψε (19:30, Cosmote Sport 1) να πάρει νίκη εξιλέωσης απέναντι στον Παναθηναϊκό για την βαριά ήττα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος όλη την εβδομάδα προετοίμαζε τους ποδοσφαιριστές του για το δύσκολο αυτό εκτός έδρας παιχνίδι, περιμένοντας πλέον να δει αντίδραση! Οι επιλογές του Έλληνα κόουτς είναι σαφώς περισσότερες, καθώς είδε τους Λιβάι Γκαρσία, Σέρχιο Αραούχο και Τσίτσαν Στάνκοβιτς να είναι έτοιμοι, ενώ εκτός βρίσκονται οι τιμωρημένοι Βράνιες και Σιμάνσκι.

Μια πιθανή 11άδα για το αποψινό ματς της Λεωφόρου για την ΑΕΚ μπορεί να είναι η εξής: Τσιντώτας ή Στάνκοβιτς, Μισελέν, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμόες, Χατζισαφί (Λε Ταλέκ), Γέβτιτς (Άμραμπατ ή Μάνταλος), Τσούμπερ, Γκαρσία, Αραούχο.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Φράνσκον, Μάνταλος, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.