AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Δέδας: Είμαστε προβλεπόμενοι, εύθραυστοι και ευάλωτοι

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Στέφανος Δέδας για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τη συνέχεια του FIBA Champions League, υποστηρίζοντας πως δεν έχει ακόμα έτοιμη την ομάδα που είχε υποσχεθεί. Παράλληλα παρουσίασε τους κιτρινόμαυρους ως προβλεπόμενους, εύθραυστους και ευάλωτους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στη Φάλκο, έκανε καλό παιχνίδι, έβαλε τα κρίσιμα σουτ. Αξίζει την πρόκριση. Για εμάς δεν είναι εύκολο, δεν έχουμε την πολυτέλεια να δείξουμε με το δάκτυλο.

Είμαι απογοητευμένος, δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο με τη νίκη απέναντι στον Προμηθέα, αλλά τελικά δεν μας βοήθησε. Δείξαμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τέτοιες ομάδες στο επίπεδό μας, μας επηρέασε κόντρα στον Ηρακλή και απόψε.

Έχουμε ακόμη ένα ματς, πρέπει να δείξουμε καλή εικόνα. Προσωπικά δεν είμαι χαρούμενος, πέρσι ήμουν στο Final 8 με μια ομάδα με μικρότερο μπάτζετ από την ΑΕΚ και φέτος δεν τα κατάφερα, ως προπονητής. Απολογούμαι γι’ αυτό..

Είχα πει πριν από δύο μήνες ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη τον Δεκέμβριο, αλλά δεν είναι ακόμη για τέτοια ματς. Είμαστε προβλεπόμενοι, εύθραυστοι και ευάλωτοι».