ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Μπάσιμο στα διοικητικά του Πανιωνίου θέλει να κάνει ο Γιάννης Τσακουμάκος

Ο γνωστός επιχειρηματίας έχει εκφράσει επίσημα προς τους ανθρώπους της ομάδας την επιθυμία του να αναλάβει τα διοικητικά του συλλόγου.

Ο κ. Τσακουμάκος που στο παρελθόν είχε στην κατοχή του το Κέντρο Αθηνών και τώρα το cafe-restaurant Telescope στο Χαϊδάρι μέσω του δικηγόρου του, Αργύρη Λίβα, έχει ζητήσει όλα τα στοιχεία που αφορούν τα οικονομικά του ποδοσφαιρικού τμήματος και την επόμενη εβδομάδα θα κάνει γνωστές τις όποιες προθέσεις του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Panionia-Idea.gr ο κ. Τσακουμάκος παραθερίζει στην Πελοπόννησο και στο χωριό του, την Κάτω Παναγιά του Νομού Ηλείας. Δίπλα του είναι φίλοι και συγγενείς.

Κάθε χρόνο επιλέγει ο γνωστός επιχειρηματίας το χωριό του για να πάρει ανάσες δροσιάς, αλλά και να δει οικεία του πρόσωπα και φίλους. Αυτή τη στιγμή είναι ενήμερος για όλα όσον αφορά τον Πανιώνιο. Ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις. Έχει ενημερωθεί και ενημερώνεται συνεχώς για τα πάντα και σύμφωνα με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος “θα πάει βάσει προγράμματος. Ξέρει τι γίνεται στην ομάδα. Θέλει να μπει” ήταν από τα λόγια που μεταφέρθηκαν στη σελίδα μας.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή ο Γιάννης Τσακουμάκος αναμένεται να δώσει το παρών στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Να ξέρετε εκεί στον Ερασιτέχνη ότι ο άνθρωπος δεν είναι ούτε φυγόδικος ούτε κουβαλάει παλιές αμαρτίες του παρελθόντος. Είναι ένας καλός επιχειρηματίας που πρέπει να τον αγκαλιάσετε όλοι για να δούμε καλύτερες ημέρες στον Ιστορικό.

Πηγή: Panionia-idea.gr