AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το κεφάλαιο Εντσάμ δεν έχει κλείσει στην ΑΕΚ

Μπορεί αξιωματούχος της ΠΑΕ ΑΕΚ να έλεγε πως “μας πούλησε ο Εντσάμ” όταν κόλλησε η μεταγραφή του, ωστόσο φαίνεται πως αυτή έχει μπει στον… πάγο και δεν έχει χαλάσει!

Αυτό γιατί από τη μία ο προπονητής της Σέλτικ, Άγγελος Ποστέκογλου δηλώνει πως “είναι παίκτης μας” και από την άλλη “δεν μπορώ να χαραμίζω χρόνο σε κανέναν. Ασχολούμαι μόνο με όσους είναι εδώ και είναι αφοσιωμένοι”.

Άρα το κεφάλαιο Εντσάμ δεν έχει κλείσει για την ΑΕΚ, από τη στιγμή μάλιστα που και ο προγραμματισμός στους κιτρινόμαυρους δεν είναι ξεκάθαρος. Φωτεινό παράδειγμα η μεταγραφή του Όγκνιεν Βράνιες.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Γάλλο μέσο (μπορεί να παίξει 6άρι και 8άρι) παραμένει υπαρκτό ασχέτως τι λένε στα Σπάτα. Για την Ένωση θα ήταν ιδανικό το σενάριο να μείνει ελεύθερος, ωστόσο δεν αποκλείεται να προκύψει απόκτησή του με αγορά ή ακόμα και με ανταλλαγή ποδοσφαιριστή.

Αυτό που ακούγεται πάντως στη Σκωτία είναι ο ο Εντσάμ βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες και περιμένει προτάσεις. Μέχρι το τέλος του μήνα θα ξέρουμε περισσότερα.