Δημοσίευμα μπλέκει την ΑΕΚ με τον Ιάγο Φαλκέ (videos)

Ο Ιάγο Φαλκέ της Τορίνο έχει να επιλέξει μεταξύ ΑΕΚ, Ντουμπάι και MLS για το μέλλον του. Ο 31χρονος Ισπανός μέσος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε ως δανεικός από την «γκρανάτα» στην Μπενεβέντο και σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» είναι στη λίστα της Ένωση.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Την Τρίτη, ο Ιάγο Φαλκέ θα είναι στο Τορίνο. Επιστρέφει από το δανεισμό στην Μπενεβέντο, αφού με την Τορίνο έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο.

Έχει αρχίσει να γίνεται πολύ πιθανό ότι το μέλλον του θα είναι μακριά από την Ιταλία. Τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει συγκεκριμένο ενδιαφέρον για τον Ισπανό άσο από τρεις πλευρές: Τον έχουν ζητήσει η ΑΕΚ Αθηνών, η Αλ Νασρ από το Ντουμπάι και μια ομάδα από το MLS των ΗΠΑ. Ο ίδιος το δείχνει: Η φυγή του είναι πιθανή…».

Η καριέρα του Φαλκέ είναι η εξής: Έχει αγωνιστεί στις Σαουθάμπτον (1 συμμετοχή), Τότεναμ (11 συμμετοχές), Μπενεβέντο (11 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ), Αλμερία (22 συμμετοχές, 2 γκολ και 6 ασίστ), Ρόμα (27 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ), Ράγιο Βαγιεκάνο (31 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ), Β’ ομάδα της Βιγιαρεάλ (36 συμμετοχές, 11 γκολ), Β’ ομάδα της Γιουβέντους (40 συμμετοχές, 17 γκολ, 2 ασίστ), Τζένοα (43 συμμετοχές, 14 γκολ, 7 ασίστ) και Τορίνο, στην οποία μέχρι σήμερα έχει 108 συμμετοχές, 32 γκολ και 21 ασίστ.