AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρίτο τεστ προετοιμασίας για την ΑΕΚ απέναντι στην Αντβέρπ

Το τρίτο φιλικό τεστ προετοιμασίας δίνει σήμερα (18:00, Cosmote Sport 1) η ΑΕΚ με αντίπαλο την Αντβέρπ επί ολλανδικού εδάφους.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς φαίνεται πως θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Γιώργο Τζαβέλλα και δεν αποκλείεται να τον ξεκινήσει από την αρχή στο 4-2-3-1 που έχει στο μυαλό του. Ο Τσιντώτας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Νεντελτσιάρου και Σβάρνα στα στόπερ, τον Μπακάκη δεξιά, τον Λόπες αριστερά. Γαλανόπουλος και Σιμάνσκι θα είναι στον άξονα, με τον Μάνταλο ως δεκάρι. Γκαρσία στο δεξί «φτερό» και Αλμπάνη στο αριστερό «φτερό». Ο Ανσαριφάρντ θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Η Αντβέρπ είναι αρκετά δυνατή, καθώς τερμάτισε τρίτη στο εγχώριο πρωτάθλημα και διαθέτει γνωστούς παίκτες όπως ο Μπιόρν Ένχελς που πέρασε από τον Ολυμπιακό, αλλά και ο Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό.

Εκτός από πλευράς ΑΕΚ είναι ο τραυματίας Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο Ζίγκα Λάτσι που έχει ζημιά στον τένοντα και επέστρεψε επίσης στην Ελλάδα, αλλά και ο Κάτσικας που έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου.

Το τελευταίο φιλικό εκτός Ελλάδας για την Ένωση θα γίνει την Παρασκευή απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ (17:00), με την κιτρινόμαυρη αποστολή να επιστρέφει στην Αθήνα.