Αναβολή της ΓΣ της ΕΠΟ και μετάθεση τον Αύγουστο για την ολιστική μελέτη

Η έκτακτη ΓΣ της ΕΠΟ με 62 θετικές ψήφους επί 66 παρόντων έπειτα από πρόταση της ΕΠΣ Μακεδονίας αποφάσισε την αναβολή ΓΣ και άρα της λήψης απόφασης για το νέο καταστατικό στο οποίο θα περιλαμβάνονταν οι αλλαγές οι οποίες εμπεριέχονταν στην ολιστική μελέτη. Παρών δήλωσε ο Ολυμπιακός και οι ΕΠΣ Κυκλάδων και Λέσβου. “Λευκό” ψήφισε η ΕΠΣ  Πειραιά.

Από την Γενική Συνέλευση απουσίαζαν οι ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων Σμύρνης και οι ΕΠΣ Αργολίδας και Σερρών. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η παντελής απουσία εκπροσώπων της FIFA και της UEFA.

Ζαγοράκης: Οι αναβολές δεν οδηγούν κάπου

Αποστάσεις από την απόφαση αναβολής της ΓΣ εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θ. Ζαγοράκης, ο οποίος μετά τη λήψη της απόφασης είπε: «Δε με ενδιαφέρει τι θα γίνει επικοινωνιακά, εκπροσωπούμε το ποδόσφαιρο και θέλουμε όλοι να φτάσει ψηλά. Σας έχουμε στείλει εδώ και καιρό τις αλλαγές.Το ότι αναβάλλεται μία συνέλευση με θέμα την ολιστική μελέτη δεν ξέρω κατά πόσο θα μας κάνει χαρούμενους. Τα περιθώρια στενεύουν. Ελάτε να αποφασίσουμε αν προχωράμε ή όχι. Οι Ενώσεις πρέπει να πάρουν την απόφαση και πρέπει να τελειώνει. Το ότι αναβάλλουμε κάθε μήνα δεν θα μας οδηγήσει κάπου».

Πηγή: soccerplus.gr