AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Στάνκοβιτς – Ανακοινώνεται από την ΑΕΚ

Το καπέλο στον Παναγιώτη Κονέ πρέπει να βγάλουμε διότι μέσα από την αθόρυβη δουλειά που έκανε κατάφερε να κλείσει έναν έμπειρο τερματοφύλακα, γεμάτο παραστάσεις με τη φανέλα της Σάλτσμπουργκ. Ο λόγος για τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Ο Αυστριακός πορτιέρο που βρίσκεται στη χώρα μας μαζί με τον μάνατζερ του, ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (31/05) τις ιατρικές του εξετάσεις, οι οποίες, ωστόσο, θα συνεχιστούν αύριο, όταν και θα πέσουν οι υπογραφές και θα ανακοινωθεί από την Ένωση.

Το συμβόλαιο του Στάνκοβιτς με την ΑΕΚ θα είναι διάρκειας τεσσάρων ετών με ετήσιες απολαβές 700.000 ευρώ. Επίσης, η διοίκηση του Δικεφάλου θα καταβάλει στην Σάλτσμπουργκ το ποσό του 1,1 εκατομμυρίου ευρώ για να κάνει δικό της τον διεθνή Αυστριακό τερματοφύλακα, ενώ μαζί με τα έξοδα της μεταγραφής το ποσό θα φτάσει κοντά στο 1,5 εκατ.ευρώ.

Τέλος στη συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Σάλτσμπουργκ αναφέρεται πως η πρωταθλήτρια Αυστρίας θα λαμβάνει και άλλα χρήματα αν η Ένωση τα προσεχή χρόνια μπει στους ομίλους του Champions League.