AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Τέλος ο Κατσαούνης από την ΑΕΚ

Η διοίκηση της ΑΕΚ… κατάργησε τη θέση του general manager κι έτσι ο Γιώργος Κατσαούνης αποτελεί παρελθόν από το τμήμα πόλο των γυναικών.

Σε δηλώσεις του στο “waterpolo” ο πρώην πλέον general manager της Ένωσης τόνισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά για τη συνεργασία. Ήταν χαρά και τιμή να είμαι μέλος αυτής της ομάδας και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ΑΕΚ.

Οι ενέργειές μου είχαν πάντα ως γνώμονα το καλό της ομάδας, τουλάχιστον όπως εγώ το αντιλαμβανόμουν από την εμπειρία μου στο χώρο.

Παρότι μέσα σε διάστημα ενός μήνα έπρεπε να στηθούν δύο ολοκαίνουργια ρόστερ για το επίπεδο της Α1 από το μηδέν και με τις μεταγραφές να τρέχουν, να πρέπει να συντονίσουμε σπίτια, ξένους παίκτες, βίζα, άδειες παραμονής και ούτω καθ’ εξής, το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι ικανοποιημένος, για να μην πω περήφανος, από τα αποτελέσματα και των δύο ομάδων.

Η δική μου προσπάθεια στην ΑΕΚ είχε την λογική να μην είναι η ομάδα… φωτοβολίδα στο χώρο, αλλά να έχει μια πορεία σταθερά ανοδική. Γι’ αυτό εξάλλου δεν παρότρυνα τους ιδιοκτήτες να ανεβάσουμε το μπάτζετ, παρασυρόμενοι ίσως από τον ενθουσιασμό της 1ης συμμετοχής των τμημάτων στην Α1, τον ανταγωνισμό ή με στόχο να προβληθεί η δική μου δουλειά, αλλά να κρατηθεί στα επίπεδα που είχαμε ορίσει εξαρχής ώστε το πλάνο να είναι βιώσιμο μεσομακροπρόθεσμα και παράλληλα να υπάρχει σταδιακή ανάπτυξη.

Όσον αφορά τα μελλοντικά μου σχέδια, σίγουρα η πορεία μου στο χώρο μετά από 25 χρόνια δεν σταματά εδώ. Θα δούμε τι καινούργιο μου επιφυλάσσει το μέλλον, ίσως σε κάποια άλλη ομάδα ή σε άλλο πόστο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξανασυναντηθούμε. Ίδωμεν…».