ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Τέλος ο Μπόλονι, με Συλαϊδόπουλο κόντρα σε Άρη και Ολυμπιακό

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τον Λάζλο Μπόλονι για το τέλος της συνεργασίας τους και πλέον οι πράσινοι θα πάνε με υπηρεσιακό τεχνικό στα δύο τελευταία παιχνίδια κόντρα σε Άρη και Ολυμπιακό.

Οι δύο πλευρές έκαναν συνάντηση το απόγευμα, με τον Γιάννη Αλαφούζο να ενημερώνει τον Ρουμάνο τεχνικό πως αφού ο Παναθηναϊκός δεν πέτυχε τον στόχο να βγει στην Ευρώπη, αυτομάτως λύνεται το συμβόλαιό του.

Ήδη έχει ξεκινήσει η προεργασία για τον αντικαταστάτη του, με τις πληροφορίες να λένε πως θα είναι ξένος!

Μπόλονι: “Από αύριο δεν θα είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού”

Λίγη ώρα αργότερα, ο Λάζλο Μπόλονι επιβεβαίωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό μέσω δηλώσεών του στην ουγγρική ιστοσελίδα «nemzetisport.hu» και τόνισε ότι δεν θα φορά πλέον την πράσινη φόρμα.

«Από αύριο, δεν θα είμαι πλέον ο προπονητής του Παναθηναϊκού, στους δύο τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, η ομάδα θα έχει άλλον στον πάγκο» ανέφερε ο Μπόλονι χωρίς να επεκταθεί περαιτέρω πέραν της επιβεβαίωσης του «διαζυγίου».

Το ουγγρικό δημοσίευμα τονίζει πως ο ελληνικός Τύπος δεν ένιωσε έκπληξη με την απόλυση του Μπόλονι, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο περιστατικό με το τηλεφώνημα που δέχτηκε ο 68χρονος τεχνικός στη διάρκεια του παιχνιδιού.