AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλειστά χαρτιά από τον Ντα Σίλβα, αλλά επιθυμία να παίξει στο εξωτερικό

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στο εξωτερικό εξέφρασε μέσω δηλώσεών του ο Νταμιέν Ντα Σίλβα με την ΑΕΚ να του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση 2,1 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 33χρονος αμυντικός της Ρεν πάντως κράτησε κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με το μέλλον του.

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η Ρεν είναι ένα μεγάλο και καλό κλαμπ και νιώθω καλά εδώ. Δεν το έκρυψα ποτέ ότι θέλω να παίξω στο εξωτερικό. Πάντα με προσέλκυε. Αλλά δεν έχω φύγει. Αγαπώ την ομάδα και αισθάνομαι καλά εδώ» είπε αρχικά «rennessport.fr» ο αρχηγός της Ρεν.

Ενώ μιλώντας για το συμβόλαιό του τόνισε: «Αυτές είναι καταστάσεις που επαναλαμβάνονται έχω πει πολλές φορές ότι πρέπει να προστατεύσεις το συμβόλαιο σου όταν είσαι στην ηλικία μου, αλλά αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου. Πιστεύω πως μέσα από την καθημερινή δουλειά μου, η απόδοση μου θα μου επιτρέψει να συλλογιστώ με αυτοπεποίθηση όποια κατάσταση μου προκύψει. Δεν με απασχολεί ποτέ ιδιαίτερα όλο αυτό. Οι προτάσεις ίσως είναι ήδη εκεί και πρέπει να αντικατοπτρίζουν αυτό που θα μπορούσε να είναι ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο. Αν είχα το προνόμιο να διαλέξω; Θα ήθελα να μείνω στην Ευρώπη. Μπορεί να τα ζυγιάσω. Το σημαντικό είναι να μένεις συγκεντρωμένος στην προπόνηση κάθε μέρα και να μην το αλλάζεις ποτέ αυτό. Είτε έχεις 4 χρόνια, είτε έναν μήνα ακόμα συμβολαίου. Δεν πρόκειται να αλλάξω ποτέ το σκεπτικό μου. Σήμερα είμαι παίκτης της Ρεν. Είναι η τρίτη μου χρονιά εδώ και είμαι περήφανος που είμαι παίκτης της Ρεν και θα παλέψω μέχρι τέλους με αυτή την φανέλα».