AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Forza ΑΕΚΑΡΑ για το 2-2!

Έχοντας να αντιμετωπίσει την πληγή που λέγεται ελληνική διαιτησία, η ΑΕΚ καλείται απόψε (20:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό να ισοφαρίσει σε 2-2 τη σειρά των αγώνων της ημιτελικής φάσης της Basket League και εφόσον το πετύχει στο τελευταίο παιχνίδι να κάνει το break και να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό.

Το ματς είναι χωρίς… επιστροφή για τη Βασίλισσα, υπό την έννοια ότι αν δεν τα καταφέρει απόψε, θα χάσει τη σειρά και θα περιοριστεί στους μικρούς τελικούς, για να διεκδικήσει την 3η θέση.

Ο Γιανίκ Μορέιρα θα αγωνιστεί κανονικά, αφού μετά από τη χθεσινή απολογία του, τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή, μόνο με χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.100 ευρώ, για τα όσα είχαν γραφτεί στο φύλλο αγώνα, περί εξύβρισης στους διαιτητές, στο τέλος του τρίτου παιχνιδιού. Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Δημήτρης Μωραΐτης και μένει να δούμε αν θα βρεθεί στη 12άδα. Ο Κιθ Λάνγκφορντ παραμένει εκτός. Απουσιάζει φυσικά, ο τραυματίας, Μάρκους Σλότερ, για τον οποίο, ουσιαστικά έχει τελειώσει η σεζόν. Το ίδιο ισχύει και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, που ως γνωστόν έχει τεθεί εκτός ομάδας.

Για τον Παναθηναϊκό απουσιάζουν οι τραυματίες, Γιώργος Καλαϊτζάκης και Λευτέρης Μαντζούκας, όπως και ο Νεμάνια Νέντοβιτς, που έχει τεθεί εκτός εξάδας των ξένων παικτών της ομάδας του.

Διαιτητές στο αποψινό ματς, ορίστηκαν να είναι οι Πέτρος Παπαπέτρου (Κεντρικής Μακεδονίας), Γιώργος Πουρσανίδης (Θεσσαλονίκης) και Αλέξανδρος Ψαριανός (Αττικής).