AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημοσίευμα από Γαλλία: 700.000 ευρώ το χρόνο δίνει η ΑΕΚ στον Ντα Σίλβα

Ανοιχτό παραμένει το θέμα της απόκτησης του Νταμιέν Ντα Σίλβα με την ΑΕΚ, με σημερινό δημοσίευμα από τη Γαλλία να κάνει λόγο για πρόταση 700.000 ευρώ ετησίως των κιτρινόμαυρων στον 33χρονο στόπερ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα “Ouest-France” με ρεπορτάζ της μπαίνει σε λεπτομέρειες και αναφέρει: “Τις επόμενες εβδομάδες, ο Νταμιέν Ντα Σίλβα θα πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του. Ο κεντρικός αμυντικός της Ρεν, πλησιάζει στο τέλος του συμβολαίου του αυτό το καλοκαίρι και θα πρέπει να αποφασίσει μόλις τελειώσει η σεζόν. Η προθεσμία πλησιάζει και η αναχώρησή του από την Ρεν κερδίζει έδαφος. Πράγματι, ο Ντα Σίλβα, είναι απρόθυμος να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο και το μέλλον του φαίνεται να γράφεται κάτω από άλλους ουρανούς.

Και προσθέτει: “Η ΑΕΚ έχει κάνει μια ενδιαφέρουσα προσφορά στον αρχηγό της Ρεν. Αυτή η προσφορά αφορά έναν μισθό σχεδόν παρόμοιο με αυτόν που λαμβάνει ο παίκτης τώρα περίπου 700.000 ευρώ ετησίως – και ένα συμβόλαιο τριών σεζόν, τη διάρκεια που επιθυμεί ο κεντρικός αμυντικός”, ενώ το ρεπορτάζ καταλήγει σημειώνοντας πως αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω δεδομένα τότε είναι πιθανό ο Νταμιέν Ντα Σίλβα να αφήσει την Γαλλία και την Ρεν για την ΑΕΚ και την Αθήνα.