AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες

Η ΑΕΚ καλείται απόψε (21:30, Novasports 1) κόντρα στον ΠΑΟΚ να πάρει μόνο τη νίκη κι αυτό γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Η Ένωση υποδέχεται τους Θεσσαλονικείς για 5η φορά μέσα στο 2021 και τρίτη σε διάστημα 28 ημερών, αυτή τη φορά για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται στο -3 από τον ΠΑΟΚ και στους 55 βαθμούς, με τα προβλήματα να παραμένουν να είναι πολλά και σημαντικά. Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει τον Μάνταλο, λόγω ενός προβλήματος στον αστράγαλο, ενώ νοκ άουτ έμεινε και ο Μιχάλης που προπονείται από το Μεγάλο Σάββατο με την υπόλοιπη ομάδα. Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ακούει στο όνομα Θεοδόσης Μαχαίρας, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και έμεινε εκτός αποστολής. Επίσης, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σιμόες, Ολιβέιρα, Γκαρσία, Λάτσι και Ραντόνια.

Ενας πιθανός σχηματισμός για την ΑΕΚ είναι το 3-5-2. Ο Αθανασιάδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, έχοντας ως τριάδα στα στόπερ τους Τσιγκρίνσι-Σβάρνας-Νεντελτσιάρου και ως φουλ μπακ τους Νταντσένκο (ή Βασιλαντωνόπουλο) και Λόπες.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Σιμάνσκι-Κρίστιτσιτς-Γαλανόπουλος (θέση διεκδικεί και ο Σάκχοφ), ενώ στην επίθεση θα βρίσκεται ο Ανσαριφάρντ με τον Τάνκοβιτς ή τον Αλμπάνη λίγο πίσω του.