ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει να… ψαρέψει παίκτες από την Αφρική για τη νέα σεζόν η ΑΕΚ (videos-photo)

Εγκέν Ανσά και Ραζάκ Σισέ προτάθηκαν στην ΑΕΚ, έχουν εξεταστεί και δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Ο πρώτος είναι 26 ετών Γκανέζος και αγωνίζεται στη Χάποελ Κιριάτ του Ισραήλ και ο δεύτερο είναι 22 ετών και παίζει στην Ιτιχάντ της Αιγύπτου. Η ΑΕΚ φαίνεται πως προχωρά με το πλάνο ενίσχυσης ενόψει της νέας σεζόν, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Δικέφαλος Αετός” με τα ονόματα των δύο ποδοσφαιριστών να βρίσκονται στη λίστα της.

Ο Εγκέν Ανσά είναι 26 ετών, ανήκει στην Χάποελ Ραανανά και παίζει δανεικός στην Κιριάτ στην πρώτη κατηγορία του Ισραήλ όπου μετρά φέτος 29 συμμετοχές με 7 γκολ και 3 ασίστ, ενώ το συμβόλαιο του με την Χάποελ Ραανανά που έχει υποβιβαστεί στην Β’ κατηγορία του Ισραήλ εκπνέει το καλοκαίρι του 2022. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Λόκερεν, έπαιξε επίσης στην βελγική Λομέλ και τη διετία 2017 – 2019 έκανε εξαιρετικά πράγματα με 45 συμμετοχές – 15 γκολ με την Μπειτάρ Τελ Αβίβ. Από εκεί τον απέκτησε και η Χάποελ Ραανανά.

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2020-09-14 10:22:27Z | |

Ο Ιβοριανός Ραζάκ Σισέ είναι 22 ετών, ανήκει στην Ζάμαλεκ και παίζει φέτος δανεικός στην Ιτιχάντ Αλεξάνδρια. Ο δανεισμός του, τελειώνει το καλοκαίρι και το συμβόλαιο του με την Ζάμαλεκ τον Ιούνιο του 2022. Φέτος έχει 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 6 γκολ. Ξεκίνησε από την FC Mouna d’Akoupé της πατρίδας του πριν μετακομίσει στην Αιγυπτιακή Ασβάν ενώ το 2017 πήρε μεταγραφή για την Ζάμαλεκ.