ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνέχεια στις νίκες θέλει να δώσει η ΑΕΚ

Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για την ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται σήμερα (18/04, 17:15, Novasports 2) τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Η Ένωση θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα μετά το “διπλό” επί του Άρη για να μπει δυναμικά στη διεκδίκησει μιας ευρωπαϊκής θέσης. Οι τρεις βαθμοί είναι αναγκαίοι, για να δώσει αξία στο τρίποντο που πήρε την περασμένη εβδομάδα, αλλά και να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που θα έχουν οι ανταγωνιστές της για μια θέση στην Ευρώπη.

Το απουσιολόγιο όπως πάντα είναι γεμάτο για τον Μανόλο Χιμένεθ. Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Τάνκοβιτς, Σάκχοφ, Νταντσένκο, Χνιντ, Λάτσι, Μπακάκης, Σιμόες, Ραντόνια και Χριστόπουλος. Το θετικό πάντως είναι πως επιστρέφει ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που έχει να παίξει από τις 10 Φεβρουαρίου.

Ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να επιλέξει σχηματισμό 4-2-3-1. Κάτω από την εστία θα είναι ο Τσιντώντας, με τον Βασιλαντωνόπουλο και τον Λόπες στα άκρα της άμυνας, ενώ ο Σβάρνας με έναν εκ των Τσιγκρίνσκι ή Νεντελτσιάρου θα είναι στα στόπερ. Γαλανόπουλος και Κρίστισιτς είναι τα φαβορί για το κέντρο, ο Μάνταλος θα είναι σε ελεύθερο ρόλο και οι Λιβάι Γκαρσία και Αλμπάνης θα υποστηρίζουν από τα άκρα τον Ανσαριφάρντ ή τον Ολιβέιρα, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.