ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την επόμενη εβδομάδα θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση των Γκαρσία και Ολιβέιρα

Το τελευταίο δίμηνο η ΑΕΚ αντιμετωπίσει στάνταρ 8 με 10 προβλήματα τραυματισμών.

Τα τελευταία 24άωρα στη λίστα μπήκαν οι Λιβάι Γκαρσία και Νέλσον Ολιβέιρα, οι οποίοι χάνουν τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με την κατάστασή τους να επανεκτιμάται από την επόμενη εβδομάδα.

Ο Γκαρσία που έχει υποστεί διάταση στον πρόσθιο χιαστό του ποδιού του θα πάει συντηρητικά τις επόμενες μέρες, με τη συμμετοχή του να κρίνεται αμφίβολη αυτή τη στιγμή και για το ματς πρωταθλήματος της Ένωσης με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. Θα κάνει εκ νέου μαγνητική ώστε να φανεί η κατάστασή του για το αν λειτουργεί η συντηρητική αγωγή που του έχει δώσει το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ.

Από την πλευρά του ο Νέλσον Ολιβέιρα έχει υποστεί ράγισμα στο δέκατο πλευρό. Οι ενοχλήσεις σιγά σιγά υποχωρούν όσο περνάνε οι μέρες, αλλά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα φανεί επίσης αν θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του σύντομα. Από το στρατόπεδο των κιτρινόμαυρων γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.