ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η σίγουρη λύση του Λημνιάτη που λύνει τα χέρια του Αγγελόπουλου

Αν και άργησε να πάρει την απόφαση τελικά το έκανε, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να διώχνει από τον πάγκο της ΑΕΚ τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Η ήττα από τον Κολοσσό στη Ρόδο ήταν αυτή που ξεχείλισε το ποτήρι.

Στην Ενωση όμως δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια και πρέπει να κοιτάξουν την επόμενη μέρα και στον άνθρωπο που θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Λημνιάτης φαντάζει ως η σίγουρη λύση που λύνει τα χέρια του Μάκη Αγγελόπουλου. Ο επί χρόνια βοηθός του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ. Ηδη σε μια “μίνι σύσκεψη” που πραγματοποιήθηκε χθες και μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Παπαθεοδώρου οι περισσότεροι άναψαν το “πράσινο φως” για τον Λημνιάτη, τονίζοντας ότι μπορεί να ανταποκριθεί και να αλλάξει την εικόνα, το κλίμα και την ψυχολογία των κιτρινόμαυρων.

Μάλιστα, στον Λημνιάτη έχει γίνει ήδη μια πρώτη κρούση από την πλευρά του Γιώργου Χήνα, αν και ο Αγγελόπουλος είναι αυτός που θα πάρει την τελική του απόφαση. Υπάρχει εκτίμηση στο πρόσωπο του Ελληνα κόουτς για να καθίσει στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν και από κει κι έπειτα να βρεθεί ο άνθρωπος που θα χτίσει τη Βασίλισσα της νέας χρονιάς.

Πάντως τα δύο πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για τον κιτρινόμαυρο πάγκο είναι αυτά του Γιάννη Καστρίτη και του Ηλία Ζούρου. Σίγουρα όμως θα ακολουθήσουν κι άλλα.