ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελειωμένο θεωρεί τον Χιμένεθ από τον πάγκο της ΑΕΚ αθλητικό δημοσίευμα

Είναι που είναι βαρύ το κλίμα στην ΑΕΚ, έρχεται σημερινό δημοσίευμα που βάζει “φωτιά” στον κιτρινόμαυρο πάγκο, καθώς κάνει λόγο για τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο εκλεκτός προπονητής έχει εντοπιστεί και έχουν ήδη αρχίσει οι επαφές μαζί του, κάτω από άκρα μυστικότητα και ενώ η Ενωση έχει στον πάγκο της τον Μανόλο Χιμένεθ και προσπαθεί να βγει Ευρώπη αλλά και να τουμπάρει την πρόκριση για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οπως σημειώνει το δημοσίευμα, το όνομα δεν έχει διαρρεύσει, παρά μόνο πως ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αποφασίσει για πρώτη φορά να κάνει μια μεγάλη οικονομική υπέρβαση για προπονητή. Στόχος είναι να προσφέρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο που θα υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα στον προπονητή, δηλαδή ετήσιο ποσό που θα αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ και ίσως να το ξεπερνά. Επίσης σκοπεύει να προσφέρει συμβόλαιο μακράς διάρκειας και όχι μονοετές για να τον πείσει πως θα του παραδώσει τα… κλειδιά της ομάδας.

Η ΑΕΚ έχει ζητήσει από τον προπονητή με τον οποίο κάνει επαφές να μη διαρρεύσει τίποτα στα ΜΜΕ, αλλά και να απαντήσει μέσα στο μήνα, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις.