ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικά η ΑΕΚ στηρίζει ή όχι τον Χιμένεθ;

Την ώρα που η ΑΕΚ κατάφερε να κερδίσει τον Απόλλων Σμύρνης, να πιάσει στη 2η θέση τον Αρη και να μετράει επιστροφές παικτών για μια καλύτερη αγωνιστική εικόνα, την ίδια στιγμή σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας έρχεται να μας πει ότι έγινε συζήτηση χθες στα γραφεία της ΠΑΕ μεταξύ Μελισσανίδη και συνεργατών του για το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ, αναιρώντας τη διάψευση που είχε κάνει προ ημερών ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Ανδαλουσιανό.

Μετά την κακή εμφάνιση της ΑΕΚ στο Βόλο και πριν από το ματς με την “Ελαφρά Ταξιαρχία”, ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης είχε συναντηθεί με τον Ισπανό προπονητή και μάλιστα στο σπίτι του τελευταίου, στηρίζοντας τον αλλά και ζητώντας του παράλληλα την ανάκαμψη της ομάδας, την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας και αυτήν της 2ης θέσης μέσω των πλέι οφ.

Η χθεσινή συζήτηση στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι που κράτησε αρκετές ώρες αφορούσε όλα τα τρέχοντα θέματα του συλλόγου σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Ωρας των Σπορ», ο Δημήτρης Μελισσανίδης σκοπεύει να αναθέσει σημαντικό ρόλο στον Ντίνο Διαμαντόπουλο στο οργανόγραμμα της ΑΕΚ και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωσή του.