ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να δουλέψουν και να κλείσουν στόματα

Kάθε αλλαγή σηματοδοτεί άνεμο ελπίδας για κάτι καλύτερο. Οι αλλαγές που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα στo διοικητικό οργανόγραμμα της ΑΕΚ δεν «μαρτυρούν» κάποιον κορεσμό που έπρεπε να «ξεπεραστεί». Ήταν το αποτέλεσμα δυσλειτουργικών καταστάσεων που δεν άφηναν ικανοποιημένους πολλούς, και στον οργανισμό της ΠΑΕ και στο ευρύτερο κοινωνικό σώμα των υποστηρικτών του συλλόγου.

Πριν από τρία χρόνια, φερ΄ειπείν, κάθε νέα πρόσληψη θα αντιμετωπιζόταν με περισσότερη αισιοδοξία και σιγουριά για επιτυχία. Στο σήμερα μοιάζουν τέτοιες κινήσεις ως λύσεις αναγκαίες για την αποφυγή του τέλματος. Σε κάθε περίπτωση, στο χέρι όλων των νέων επιτελικών στελεχών είναι το να δουλέψουν και να κλείσουν στόματα, αλλά και να σμιλεύσουν τη νέα προοπτική της ΑΕΚ. Κάθε Ενωσίτης που σέβεται την ΑΕΚοσύνη του πρέπει να τους καλωσορίζει και να τους εύχεται να πετύχουν στο πολύ δύσκολο έργο τους.

ΥΓ. Στην ΑΕΚ δεν είναι μόνο τα ικανά πρόσωπα αναγκαία. Είναι και άλλα πράγματα. Το τελικό αποτέλεσμα της νέας προσπάθειας θα καθοριστεί, άρα και θα κριθεί, από το σύνολο των προαπαιτούμενων. Ποια είναι αυτά; Μα, αυτά που πρώτοι πρέπει να τα ξέρουν, και να φροντίζουν για αυτά, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ…

Πηγή: aekextra.blogspot.com