ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ χρειάζεται στόπερ ογκόλιθο με εμπειρίες – Τέτοιον πρέπει να ψάξουν στην ΠΑΕ

Στις πολύωρες συζητήσεις που γίνονται τις τελευταίες μέρες στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι αποφασίστηκε η ΑΕΚ να κινηθεί για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού ογκόλιθου με ηγετικά χαρακτηριστικά και εμπειρίες ενόψει καλοκαιριού.

Σβάρνας και Λάτσι αυτή τη στιγμή είναι οι πιο αξιόπιστες λύσεις και ποδοσφαιριστές με μέλλον. Ο Χνιντ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, ενώ και ο Νεντελτσιάρου δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Επίσης ερωτηματικό είναι τι θα κάνει ο Τσιγκρίνσκι. Αν δηλαδή θα συνεχίσει στην Ενωση ή θα κρεμάσει τα παπούτσια του με την ΑΕΚ να του προσφέρει πόστο στην ΠΑΕ.

Η περίπτωση του Μπόγκνταν Πλάνιτς φαίνεται να απασχολεί τον Παναγιώτη Κονέ. Ο 29χρονος Σέρβος αγωνίζεται στην Μακάμπι Χάιφα, αλλά έχει υπογράψει συμβόλαιο ως το 2023 και δύσκολα αναμένεται να αποχωρήσει.

Πέραν της άμυνας, η ΑΕΚ φαίνεται να κοιτάζει και περιπτώσεις παικτών για τη μεσαία γραμμή. Εκεί όπου οι κιτρινόμαυροι είναι… γεμάτοι από ποδοσφαιριστές. Ο Ντορ Πέρετζ παρότι αγωνίζεται σε μια θέση που υπάρχουν αρκετές λύσεις. Για τον 25χρονο, που μπορεί να παίξει ως αμυντικό χαφ ή οκτάρι και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, έχει πει εξαιρετικά λόγια κι ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος τον γνωρίζει από τη θητεία του στο πρωτάθλημα Ισραήλ.