ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενεργοποιούνται περισσότερο οι Αλεξίου και Παυλάκης στην ΠΑΕ ΑΕΚ

Η παραίτηση Μηνά Λυσσάνδρου φέρνει αλλαγές στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ με την περισσότερη ενεργοποίηση των Αλέξη Αλεξίου και Αντώνη Παυλάκη. Αμφότεροι είναι μέλη στην κιτρινόμαυροι εταιρεία.

Ο Αλέξης Αλεξίου είναι πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες τα τελευταία χρόνια στην εταιρία. Συνέβαλε στις εκκαθαρίσεις των προηγούμενων ΠΑΕ και ΚΑΕ και στη δημιουργία των νέων φορέων, από τα τέλη Μαΐου 2014 προεδρεύει του Αθλητικού Σωματείου, ενώ είναι Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΕΚ. Και δεν αποκλείεται να αναλάβει την εκπροσώπηση της ΠΑΕ σε Super League, ΕΠΟ και διάφορους ποδοσφαιρικούς φορείς, ενώ έχει γνώσεις και εμπειρία γύρω από το αθλητικό δίκαιο.

Ο Αντώνης Παυλάκης γεννήθηκε στη Νέα Χαλκηδόνα και μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι επί σειρά ετών στέλεχος σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες και τα τελευταία εννιά, στον όμιλο της Aegean. Με τομέα ευθύνης την Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού. Στα εφηβικά του χρόνια υπήρξε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής.