ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενα Κύπελλο πρέπει να πάρετε – Παίξτε επιτέλους ως ΑΕΚ

Η ΑΕΚ εμφάνισε και πάλι κακό πρόσωπο με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1, αλλά λόγω της νίκης του πρώτου αγώνα με 2-0 πήρε το εισιτήριο πρόκρισης για τους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα γκολ των Ντάουντα (16’) και Λαγού (27’) έφτιαξαν προϋποθέσεις θρίλερ σαν αυτό που είχαν ζήσει οι κιτρινόμαυροι στη Ριζούπολη για το πρωτάθλημα, ωστόσο η ισοφάριση ενδιάμεσα από τον Ολιβέιρα (20’) σφράγισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ έκανε ο Νταντσένκο (που έπαιξε ένα ημίχρονο ως εξτρέμ και έδειξε πράγματα μονάχα στην εκτέλεση των στημένων) και ενθαρρυντική εμφάνιση για τον Ραντόνια, ο οποίος προσπαθούσε να σώσει τα κακώς κείμενα.

Το άσχημο από το παιχνίδι είναι ότι Σάκχοφ και Γαλανόπουλος αποχώρησαν τραυματίες με αποτέλεσμα να προσθέτουν νέους “πονοκεφάλους” στον Μανόλο Χιμένει ενόψει του αγώνα με τον Αρη στο ΟΑΚΑ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Γιαννακόπουλος, Τσαμπούρης, Λισγάρας, Κάλισιρ (46’ Μπρούσιτς), Βιτλής (63’ Φερνάντεθ), Κιτοκό, Λαγός (81’ Ρόδης), Μουνιέ, Μπεντινέλι (69’ Κραγιόπουλος), Χουχούμης, Ντάουντα (46’ Ιωαννίδης).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Ραντόνια, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Λόπες, Σιμόες, Σάκχοφ (63’ λ.τ. Γαλανόπουλος), Νταντσένκο (46’ Γκαρσία), Τάνκοβιτς (46’ Σιμάνσκι), Αλμπάνης (84’ Μαχαίρας), Ολιβέιρα (902’ Ανσαριφάρντ).