ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουλούρης και Χαρίσης στην κιτρινόμαυρη λίστα

Δύο ακόμα ελληνικά ονόματα που υπάρχουν στη λίστα της ΑΕΚ είναι αυτά των Ευθύμη Κουλούρη και Χάρη Χαρίση.

Ο πρώτος σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» αναμένεται να γίνει ο αντικαταστάτης του Ολιβέιρα, εφόσον δεν προκύψει συμφωνία με τον Πορτογάλο επιθετικό. Ο Κουλούρης αγωνίζεται στη γαλλική Τουλούζ, έχοντας μία συμμετοχή στα τελευταία 11 παιχνίδια, ενώ συνολικά μέτρα εννέα συμμετοχές στο πρωτάθλημα δίχως να έχει σκοράρει.

Ο ΠΑΟΚ είχε πουλήσει τον Κουλούρη στην Τουλούζ αντί 5 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του 2019 και οι Γάλλοι σίγουρα προσδοκούν να πάρουν κάποια από τα χρήματα αυτά πίσω. Δεν αποκλείεται ο Ελληνας φορ να δοθεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς. Ο Παναγιώτης Κονέ έχει καλές σχέσεις μαζί του και βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία.

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ ρίχνει ματιές και στον Χάρη Χαρίση, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Ο 26χρονος μέσος διανύει καλές σεζόν με τον Ατρόμητο φέτος και πέρυσι και ως κόφτης κάνει πολλή και καλή δουλειά. Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ και στο πρόσφατο ματς του Ατρομήτου με την ΑΕΚ έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Με τους Περιστεριώτες μετρά 48 ματς, με τον ΠΑΟΚ 42, με τον ΠΑΣ Γιάννινα 29, με την βελγική Σιντ Τρουίντεν 24 και με την Κορτράικ 19.