ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τον έριξε στην παγίδα

Η ΑΕΚ έφερε σε τέτοια κατάσταση τον Ολυμπιακό που τον ανάγκασε να πέσει ο ίδιος στην παγίδα που δημιούργησε με το θέμα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΕΠΟ όρισε το μεγάλο παιχνίδι στο γήπεδο της Ριζούπολης. Οι Πειραιώτες λύσσαξαν και ζήτησαν αλλαγή έδρας. Η ΕΛ.ΑΣ. και η Περιφέρεια του Πατούλη τους έκανε το χατίρι και ζήτησε αναβολή η μεν πρώτη βγάζοντας στη φόρα ένα έγγραφο που μεταξύ άλλων έλεγε πως δεν μπορεί να διασφαλίσει ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, ενώ η δε Περιφέρεια έπαιρνε πίσω τις αποφάσεις της.

Ο Ολυμπιακός για να παίξει τον τελικό ζήτησε απεγνωσμένα το ματς να γίνει στο ΟΑΚΑ. Ούτε όμως και εκεί μπορούσε η αστυνομία να διασφαλίσει τη διεξαγωγή του. Πρότεινε να γίνει στην Επαρχία, αλλά ούτε αυτή η πρόταση πέρασε.

Μοιραία λοιπόν οδηγηθήκαμε στο γεγονός η ΕΠΟ να αναβάλει τον τελικό και να τον οδηγήσει όπως όλα δείχνουν για τις 30 Αυγούστου. Εκεί που όπως όλα δείχνουν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα αγωνιστούν με… μαγιό και μπρατσάκια.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει… σκυλιάσει και ρίχνει τα βέλη της κατά πάντων. Από την άλλη πλευρά η ΠΑΕ ΑΕΚ κρατά στάση αναμονής και απλά γελάει με τα όσα απανωτά λάθη κάνουν οι ερυθρόλευκοι.