AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Κ19 της ΑΕΚ

Στη Μαδρίτη μεταβαίνει η ομάδα Κ19 της ΑΕΚ, η οποία αύριο στις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Μαρσέιγ στον τρίτο αγώνα της στο AL ABTAL INTERNATIONAL CUP. Πρόκειται για το διεθνές τουρνουά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας, μια εξαιρετική ευκαιρία προσομοίωσης επαγγελματικού ποδοσφαίρου για ποδοσφαιριστές αυτών των ηλικιών.

Η σεζόν που έχει ήδη αρχίσει είναι η δεύτερη του θεσμού και στην τρέχουσα έκδοση συμμετέχουν 16 ομάδες από την Ευρώπη (ΑΕΚ, Μονακό, Αούστρια Βιένης, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Γκενκ, Νιούκαστλ, Ολυμπιακός, Μαρσέιγ, ΠΑΟΚ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ερυθρός Αστέρας, Σλάβια Πράγας, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Βαλένθια, Βιγιαρεάλ) και δύο ομάδες επιλέκτων από τη Σαουδική Αραβία, οι Green Future Falcons και οι White Future Falcons.

Η ΑΕΚ σε δύο αγώνες έχει ισάριθμες ήττες από Green Future Falcons και Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αυριανός αγώνας θα γίνει στο αθλητικό κέντρο της ισπανικής ομοσπονδίας, Ciudad Del Futbol, και θα ακολουθήσουν άλλοι δύο αγώνες για την Κ19 της ΑΕΚ με τις αντίστοιχες των Γκενκ (15 Φεβρουαρίου στην Αθήνα) και White Future Falcons (8 Μαρτίου στην Ισπανία).