ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διορία μέχρι τον τελικό για να σοβαρευτείτε

Η ΑΕΚ πλήρωσε το καταστροφικό πρώτο 25λεπτο που δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο απέναντι στον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 3-0 σε μια κακή εμφάνιση στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ετσι, η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα με το τέλος των πλέι οφ έμεινε στην 2η θέση, χάνοντας τον πρώτο από τους δύο στόχους που είχε βάλει.

Πλέον το μυαλό όλων στην οικογένεια της ΑΕΚ στρέφεται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό. Εκεί όπου η κατάκτηση του τίτλου είναι μονόδρομος.

Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ στο 10’ με τον Βαλμπουενά με συρτό σουτ. Στο 21’ ο Ραντζέλοβιτς διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, έπειτα από προσωπική ενέργεια και ο Καμαρά στο 73’ έγραψε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ενωση δεν κατέβηκε ποτέ στο πρώτο ημίχρονο, αντέδρασε στο δεύτερο με τον Μάνταλο να αρνείται να ρίξει λευκή, αλλά δεν μπορούσε μόνος του. Σβηστά έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μαρτίνς.

Με αλλαγές παρατάχθηκαν οι δύο μονομάχοι στην πρόβα τελικού, με τους δύο τεχνικούς να δίνουν ανάσες σε βασικά τους εργαλεία, θέλοντας, προφανώς να θολώσουν τα νερά ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Γκασπάρ, Μπα (74′ Παπαδόπουλος), Σισέ, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιλιέρμε, Βαλμπουενά (74′ Τοροσίδης), Φορτούνης (89′ Χριστοδουλόπουλος), Ραντζέλοβιτς (62′ Μασούρας), Ελ Αραμπί (62′ Μπουχαλάκης).

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Οικονόμου, Σβάρνας, Μπακάκης, Σιμόες, Σιμάνσκι, Βέρντε (61′ Λιβάγια), Μάνταλος (86′ Σαμπανάτσζοβιτς), Αλμπάνης (46′ Κρίστιτσιτς), Αραούχο (61′ Ολιβέιρα).