ΟΠΑΔΟΙ

Η Original απαντά στα «τσατσοϋπαλληλάκια του Βαγγέλα» όπως ονομάζει τη Θύρα 7

Αχταρμάς ασυναρτησιών Νο(or)2 από τα τσατσοϋπαλληλάκια του Βαγγέλα.

Προτού αναλύσουμε και γελάσουμε ξανά όλοι μαζί τους, να πούμε ότι είναι η τελευταία φορά που ερχόμαστε σε δημόσιο διάλογο με αυτούς, διότι εκτός του ότι ουδεμία σχέση έχουν με το οπαδικό κίνημα, με αυτά που γράφουν και λένε αποδεικνύονται και “πτωχοί τω πνεύματι” (κοινώς τούβλα δηλαδή).

Πάμε λοιπόν παρακάτω…

Στόκοι, γράφετε μία κατά παραγγελία ανακοίνωση και μιλάτε για μεθοδεύσεις για την έδρα του τελικού και απειλείτε θεούς και Αυγενάκηδες ότι εάν γίνει το παιχνίδι 100 μέτρα από την έδρα του αντιπάλου θα έρθετε μέχρι την πόρτα κτλ… Δεν περνάει ούτε ένα 24ωρο και βγάζετε δεύτερη ανακοίνωση και ξεχνάτε τα 100 μέτρα απόστασης, γράφοντας αυτή τη φορά ότι δεν έχετε θέμα με το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο τελικός, ότι εκεί ήταν η έδρα σας και ερχόσασταν με τα μηχανάκια και τα αμάξια σας και διάφορα τέτοια περίεργα.

Μα είστε τόσο ηλίθιοι;;; Γελάει όλος ο κόσμος μαζί σας! Λέτε για Αυγενάκη και συνάντηση που είχατε κανονίσει εσείς να πάνε όλοι οι οπαδοί να μιλήσουν μαζί του. Αντιπαρερχόμαστε αυτά που γράφετε ότι δέχτηκε ο Αυγενάκης (αλήθεια πως το γνωρίζετε μόνο εσείς αυτό και όχι όλοι οι άλλοι ; Προφανώς έχετε άμεση επαφή μαζί του ξεφτίλες). Αναρωτηθήκατε όμως ποτέ γιατί δεν έλαβε χώρα αυτή η συνάντηση και ισχυρίζεστε ότι δήθεν δεν θέλαμε να του δώσουμε πόντους; Θα σας πούμε εμείς το γιατί. Ή μάλλον θα σας το ΞΑΝΑπούμε! Διότι στον Αυγενάκη θα πηγαίναμε ως οπαδοί και εσείς απλά δεν είστε οπαδοί! Είστε υπάλληλοι και αυτό, εκτός από εμάς, το γνωρίζει και ολόκληρος ο υπόλοιπος οπαδικός κόσμος. Τουτέστιν σχεδόν κανένας δεν θέλησε να κάτσει στο ίδιο τραπέζι από την στιγμή που θα είστε και εσείς εκεί. Κατανοητό υπαλληλάκια;

Όσο για εμάς, εκεί που φτύνουμε δεν γλείφουμε… Με τον υπουργό όχι της κυβέρνησης αλλά του αφεντικού σας δεν επιθυμούμε ουδεμία επαφή. Γαύροι δεν θα γίνουμε ποτέ.

Πάμε παρακάτω! Γράφετε κάποιες αερολογίες για deal εμάς και του Μελισσανίδη ώστε να ρίξουμε την ΑΕΚ… Τέτοια πράγματα συζητάνε ο Μπάρμπα Μιχάλης και ο κυρ Μανώλης σε κάτι καφενεία των Καμινίων, παίζοντας τάβλι κάπου στην συμβολή των οδών Δωδεκανήσου και Ελευθερίας, εκεί δηλαδή όπου φτιάχνατε εκλογικά περίπτερα στις δημοτικές εκλογές και μοιράζατε φυλλάδια με μπλούζες του ολυμπιακού για να καταφέρετε αργότερα να δουλέψετε αξιοκρατικά στον δήμο. Ξεφτιλισμένη φάρα!

Μιλάτε για Μπάγιεβιτς και τουμπεκι… Ρε ανόητα υπαλληλάκια, ο Καραπαπάς σας γράφει τις ανακοινώσεις σας; Ο Μπάγιεβιτς έχει φύγει 2-3 χρόνια από την ΑΕΚ μας και δεν υπήρξε παιχνίδι που δεν ακούστηκε από το πέταλο το όνομα του. Τώρα τον θυμηθήκατε; Όπως θυμήθηκε η ΠΑΕ σας να κάνει αναφορά μετά από τρεις μήνες για τιμωρίες του Μελισσανίδη; Ύποπτες αυτές οι κοινές σκέψεις…

Έχει όμως κι άλλο. Μιλήσατε εσείς ρε ξεφτιλισμένα υπαλληλάκια για ORIGINAL και τον σύνδεσμο μας στην Πάτρα. Στις οικογένειες πάντα θα υπάρχουν και διενέξεις και διαφωνίες. Είναι αδιαπραγμάτευτο όμως ότι θα υπάρξουν από αγνότητα, από ανιδιοτέλεια και από αληθινή αγάπη για την ομάδα μας. Τα ΑΔΕΡΦΙΑ μας από την Πάτρα, όπως και εμείς, ούτε σε δήμους εργαζόμαστε ως κηπουροί που μας έχει τοποθετήσει ο Μώραλης, ούτε την μπουτίκ μας έχει αναθέσει ο Βαγγέλας φύλαξη, ούτε τα μαγαζιά και τις μπυραρίες να δουλεύουμε και να βγάζουμε μεροκάματα ως άλλοι νταβατζήδες, ούτε ασφάλεια στα γραφεία του ερασιτέχνη είμαστε, ούτε τηλεφωνήτριες και καθαρίστριες στην παε είμαστε, ούτε τζάμπα μας βάζει κανένας Μελισσανίδης τα τσάρτερ να βλέπουμε την ΑΕΚ.

Και κάτι ακόμη! Με τα αδέρφια από την Πάτρα αλλά και όλη την υπόλοιπη επαρχία καθόμαστε και ξελαρυγγιαζόμαστε στο ίδιο πέταλο. Δεν τους έχουμε βάλει απέναντι για να κρύψουμε τις βρωμιές μας και τα μεροκάματα από τα εισιτήρια στις πόρτες, γιατί ούτε βρώμικοι είμαστε ούτε υπαλληλάκια! Τα αδέρφια μας από την Πάτρα και εμείς είμαστε ΕΝΑ. Περιμένουμε να κάνετε τις αστείες απειλές σας πράξη και θα χαρούμε πολύ στις 26 Ιουλίου να σας δούμε στις πόρτες… Βλάκες και κοτάρες!!!

Ραντεβού στις 26 Ιουλίου όπου και εάν διεξαχθεί ο τελικός… ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ!

Υ. Γ : Η φωτογραφία που επιλέξαμε να βάλουμε μιλάει από μόνη της ! Από το site σας είναι και φωνάζει! Είστε τσάτσοι, ξεφτίλες και ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ !