ΟΠΑΔΟΙ

ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ (17 Φεβρουαρίου 2023)

✓ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! Εμπρός της Α.Ε.Κ παλικάρια… Πάμε γερά και με ψυχή βαθιά για το “Διπλό Τίτλου” και μέσα στη συνήθη… ζουγκλοειδή Τούμπα που πιθανόν τα… λουτσεσκάκια να επιχειρήσουν να μετατρέψουν και πάλι σε τ(ρ)ούμπα του βορρά. Εμείς όμως είμαστε Α.Ε.Κ και δεν μας πτοεί κανείς και τίποτε! Άρα Νίκη και μέσα στη Θεσσαλονίκη! Αυτό άλλωστε είναι και το άμεσο ζητούμενο στον κρισιμότερο αγώνα της παρούσας συγκυρίας. Περνώντας λοιπόν επιτυχώς κι αυτό το σκόπελο η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως, η ένδοξη Ομάδα-Σύμβολο της Προσφυγιάς, θα έχει κάνει το καθοριστικότερο βήμα προς την κατάκτηση του Πρωταθλήματος που αποτελεί τον πρώτιστο μεγάλο στόχο μας!

✓ Α.Ε.Κ ΔΕΙΞΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ… υπεροχή σου και σφράγισε ένα ακόμη σημαντικό ματς με την προφανή ανωτερότητά σου. Διέλυσε μέσα στο χορτάρι τον “μπα.ουγκ”, με την αγωνιστική σου απόδοση, με τη μαγκιά σου, με το σπαθί σου, με την ασύγκριτη ΟΜΑΔΑΡΑ που διαθέτεις, η οποία έχει κερδίσει το θαυμασμό και την αναγνώριση της συντριπτικής πλειοψηφίας της φίλαθλης κοινής γνώμης. Παίκτες της Α.Ε.Κ και Ματίας Αλμέιδα, πράξτε και πάλι το καθήκον σας με τον τρόπο που εσείς ξέρετε! Σας πιστεύουμε, είστε οι καλύτεροι! Εμπρός Πρωταθλητές!

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ώστε, συν τοις άλλοις, να δοθούν και κάποιες επιπλέον απαντήσεις στο επίδοξο “χαλιφάτο του βορρά”. Απαντήσεις απέναντι στην πολύχρονη βρώμικη προπαγάνδα τους, στον οχετό της λασπολογίας τους, στις συνεχείς προβοκάτσιες τους, στον ορυμαγδό της παραπληροφόρησης και της διαστρέβλωσης, στην πλήρη αντιστροφή της αλήθειας που επιδίδονται συστηματικά και χωρίς κανένα ίχνος τσίπας οι διάφοροι “τουμπαίοι” πλαστογράφοι. Α.Ε.Κ μαζί με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της Νίκης, κάνε τους και να σιωπήσουν μια για πάντα!

✓ ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ!! Απευθυνόμαστε στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Η προστασία της Ομάδας, του κόπου και του ιδρώτα των ποδοσφαιριστών καθώς και των ελπίδων και των προσδοκιών του λαού μας, είναι περισσότερο από ποτέ επιβεβλημένη. Βλέπουμε όλοι μας που το πάνε οι “αμαρτωλοί κατεστημένοι κύκλοι”, εξάλλου η εμπειρία διδάσκει πως όταν η Α.Ε.Κ διεκδικεί την κορυφή σκυλιάζουν για να την μαχαιρώσουν πισώπλατα με πολλούς και διάφορους τρόπους! Οπότε μην αφήνετε να πέσει κάτω ούτε… καρφίτσα! Τα μάτια σας δεκατέσσερα στα πάντα και τους πάντες στο αυριανό ματς. Δεν ζητάμε την εύνοια κανενός, αλλά δεν πρέπει ν’ ανεχτούμε την παραμικρή αδικία.

✓ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΩΝ! Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τους… συνασπισμένους ερυθροπράσινους μασκαράδες. Τέτοια σύμπνοια, τόση ταύτιση, θα τη ζήλευαν ακόμη και τα πιο ταιριαστά συνεταιράκια. Και να που οι μάσκες έπεσαν και οι δίχρωμοι καρνάβαλοι αποκαλύφθηκαν σε κοινή θέα μιάς και οι αλλοτινοί δήθεν “ιστορικοί αντίπαλοι” τα ‘χουν κάνει μεταξύ τους πλακάκια αρκεί να πλήξουν από κοινού και συντονισμένα την Α.Ε.Κ.  Κάτω ρε απατ-αιώνιοι τα ξερά σας από την Ομάδα της Προσφυγιάς, που τολμάτε να κάνετε στην Α.Ε.Κ υποδείξεις και μαθήματα ηθικής, εσείς  άπληστα αρπακτικά του ελληνικού ποδοσφαίρου από καταβολής του!

✓ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑΣ Μάλισταα, καταλάβαμε! Ξεκινήστε λοιπόν και πάλι να σκάβετε χαντάκια, ορύγματα, τάφρους, επιστρατεύστε και τους κασμάδες και τα… βόδια σας κι οργώστε ξανά το τριτοκοσμικό χωράφι σας για να παριστάνει το γήπεδο. Σπατουλάρετε στο τέλος και τη ντροπή σας και σιάξτε και τα προβληματικά κοντο-δοκάρια σας μπας και μαζί μ’ αυτά… ψηλώσετε λιγάκι κι εσείς θλιβεροί ποδοσφαιρικοί νάνοι. Αλλά μηδένα προ του τέλους… κακάριζε λέει η γνωστή ρήση, οπότε αναμείνατε…

✓ ΠΗΡΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ… τρία της ΑΕΚΑΡΑΣ μέσα στο Κάστρο! 3-0 και φτηνά τη γλίτωσε ο αντιπαθής Κομποτιακός της Λεβαδειάς, αφού το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο (βλ. χαμένο πέναλτι) και ας μην έπιασε η Ομάδα, τούτη τη φορά, την απόδοση που μας έχει συνηθίσει. Αλλά αυτή είναι η φετινή Α.Ε.Κ. Ακόμη και σε μια μέτρια μέρα “η ταρίφα” είναι δεδομένη! Ας το έχουν αυτό υπόψιν και οι επόμενοι για να μην τρέφουν φρούδες ελπίδες. Εδώ είναι Φιλαδέλφεια και άπαντες θα φεύγετε “φορτωμένοι”!

✓ ΦΟΒΕΡΕΣ ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ! Μέσα στην έδρα του “πράσινου προαιώνιου” τα Κορίτσια της Α.Ε.Κ στο Βόλεϊ πέτυχαν μία σπουδαία ΝΙΚΗ (2-3 σετ)! Ήταν μία ακόμη υπερπολύτιμη νίκη γοήτρου αλλά και ουσίας καθώς ανοίγει το δρόμο για τον Τίτλο! Θερμά συγχαρητήρια Αμαζόνες της Α.Ε.Κ, μάς κάνετε αληθινά περήφανους. Συνεχίστε έτσι, μέχρι τέλους, ώσπου η Κούπα να βαφτεί με τα δοξασμένα κιτρινόμαυρα χρώματα. Ολόκληρη η Α.Ε.Κ και ο Λαός της σας καμαρώνουν!

✓ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ! Και στο Χάντμπολ η ΑΕΚΑΡΑ διαπρέπει. Η Ομάδα κατέκτησε μια μεγάλη νίκη την Πέμπτη εξουδετερώνοντας τον (μ)πάοκ με 29-20 και σκορπώντας τον ενθουσιασμό στον Κόσμο μας αφού οι μάγκες του Χάντμπολ πάτησαν κορυφή! Εκεί όπου πρέπει να φιγουράρει η Α.Ε.Κ σε όλα τα αθλήματα, από το ποδόσφαιρο μέχρι και… το τάβλι!!!

✓ ΑΚΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ “ΚΟΥΦΑ” όσον αφορά την Έδρα στην οποία λέγεται ότι θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Κουβεντιάζουν για… εξωτερικό, για Αγγλίες, Γερμανίες, Αυστραλίες και άλλα τέτοια “παλαβά”! Μόνο να αλλάξουμε πλανήτη δεν μας είπαν ακόμη. Ας προσθέσουμε κι εμείς τη δική μας “αντιπρόταση” : να γίνει στη… Βόρεια Κορέα στο υπερπολυτελές στάδιο  릉라도5월1일경기장 χωρητικότητας 150.000 θεατών! Πρώτον, διότι ο Κιμ είναι φίλος του ποδοσφαίρου και θα το γεμίσει με… ντόπιους και δεύτερον γιατί αν στραβώσει κάτι μπορεί και να πατήσει… “το κουμπί” ώστε να εξαφανίσει τη μακακία που δέρνει το “Ελλαδιστάν μας” που εκτός από τη χουντικής έμπνευσης απαγόρευση των μετακινήσεων των φιλάθλων, μάλλον δεν μπορεί να εξασφαλίσει -ως κράτος- ούτε ένα τελικό της προκοπής εντός των συνόρων του! Ας ελπίσουμε η Α.Ε.Κ να μη δεχθεί μια τέτοια μπαρούφα.

✓ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ!!! Χαρήκαμε ιδιαίτερα βλέποντας την Α.Ε.Κ με τη ΦΛΟΓΑ. Μία αξιοθαύμαστη κοινωνική πρωτοβουλία που τιμά την Ομάδα μας και μάς γεμίζει με συναισθήματα υπερηφάνειας αλλά και συγκίνησης αφού τα παιδιά όλου του Κόσμου είναι και δικά μας παιδιά κι οφείλουμε να είμαστε δίπλα τους. Όσον μας αφορά ως “Πειρατές του Ονείρου” από πολύ παλιά συμβάλλουμε συλλογικά και ατομικά στο σπουδαίο έργο της “Φλόγας” (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια) και προτρέπουμε όλους τους ενωσίτες να πράξουν το ίδιο. Διότι… πραγματικά ΑΞΙΖΕΙ !!!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε χωρίς ταλαντεύσεις, από την Αρχή ως το Τέλος, για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με συνεχείς μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και με το δίκιο συνοδοιπόρο!

VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι ΠΛΕΟΝ γεγονός!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

* CUEVA DE LOS PIRATAS*

* Όλοι τους και μόνη σου ρε ΑΕΚΑΡΑ! Αλλά και πάλι τους έχεις για πλάκα!
* Ατέλειωτα τα μηνύματα που λάβαμε για τις προηγούμενες (πανηγυρικές) “Πειρατικές Αιχμές”! Από παντού, από Αθήνα, Περιφέρεια, Κύπρο και Εξωτερικό. Να είστε καλά αδέρφια και που να δείτε και στο τέλος… στο ΝΤΑΜΠΛ!!
* Αρπάξανε 2 τοπία στο Ναό τα… (μ)παοκάκια. Ρίξτε τους κι άλλο 1 εκεί μέσα για να πάρουν ΚΑΙ αυτοί τη γνωστή ταρίφα. Τα… 3 της Α.Ε.Κ!
* Έφαγε το πιο γρήγορο γκολ (στο… 3′) και έβαλε και το πρώτο αυτογκόλ στην “Αγιά Σοφιά”. Ποιος είναι ο… σούπερ ρέκορντμαν ; Θρήνε-θρήνε είσαι εδώ ;
* Έφαγε τα περισσότερα (3) σε ντέρμπι μέσα στο Κάστρο της Α.Ε.Κ. Ποιος είναι ο… μέγας εισπράκτωρ ; Για την απάντηση ανατρέξτε στο προηγούμενο σχόλιο. Ταυτίζεται!
* “Η ΑΕΚΑΡΑ να νικά για τα παιδιά εκεί ψηλά”! Εξαιρετικά αφιερωμένη η νίκη επί του οσφπ, για σένα αγαπημένε κι αλησμόνητε φίλε μας Μανόλη Φ. (“Αξιώτη”). Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, θα ‘σαι δίπλα μας εκεί στην εξέδρα να αγωνιάς μα και να πανηγυρίζεις μαζί μας, έτσι όπως κάναμε πάντα στην παρέα μας, από παιδιά! Δημήτρη, συνέχισε στα χνάρια του πατέρα σου ρε παλίκαρε.
* Μπασκετική Α.Ε.Κ διέλυσε το Περιστέρι στον ημιτελικό. Αυτό προέχει επί του παρόντος. Όλα τα υπόλοιπα έπονται…
* Όλεγκ Ντατσένκο, ο κόσμος της Α.Ε.Κ είναι στο πλευρό σου. Να ξέρεις ότι χιλιάδες ενωσίτικες ευχές σε συνοδεύουν ώστε να ξεπεράσεις γρήγορα αυτή τη φοβερή περιπέτεια. Μείνε δυνατός!
* Σπουδαίος ο μπάρμπα Γιάννης ο “Σμυρνιός”, που παρά τα χρόνια του στέκει αληθινός λεβέντης και φουλ “άρρωστος” με την ΑΕΚΑΡΑ. Σε εκτιμούμε, σε σεβόμαστε και αν τα καταφέρουμε να φτάσουμε στην ηλικία σου, ευχόμαστε να έχουμε έστω τη μισή από τη δική σου πόρωση και φλόγα για την αγαπημένη μας Ομάδα!
* “Επιστροφή στο όνειρο” είναι το θέμα της πρωτότυπης ζακέτας του Club μας! Πρόκειται για ένα μοναδικό σχέδιο που πραγματικά ενθουσιάζει τα κιτρινόμαυρα αδέρφια μας. Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνείτε με το Club στο γνωστό τηλέφωνο.
* Σούπερ πρόταση για το γήπεδο από τον Αιτωλό Πειρατή “Λόχα”. Να κατεβούν οι ταμπέλες οπαπ, στοίχιμαν, κλπ και να ανέβει μόνο μία : ΑΒΑΤΟΝ ! Να το βλέπουν από τη Δεκελείας οι αλλόθρησκοι και να ξεκινούν γονατιστοί τις μετάνοιες!
* Πρωτάθλημαααα – Κύπελλοοοο! Όλες οι Κούπες στο Ναό. Ούτε… κούπα για καφέ δεν θα σας αφήσουμε να πάρετε ρε φουκαράδες.
* Έσκασε μύτη στο γήπεδο ο “Μάστορας” κι όλοι ψάχναμε να δούμε αν κρατούσε και το κλασικό βαλιτσάκι με τα εργαλεία που κουβαλά παντού μαζί του. Γιατί ναι μεν είναι καινούργιο το γήπεδο, αλλά όλο και καμιά πόρτα ή κάνα ρολό θα θέλει επιδιόρθωση ή ρεγουλάρισμα κι ο εξπέρ μαστροΧρήστος είναι πάντα διαθέσιμος και αποτελεσματικός. Οπότε αν παραστεί ανάγκη φωνάξτε τον από… τα μεγάφωνα (χαχαχα).
* Όταν βλέπει κανείς το ανείπωτο μένος που βγάζει κατά του Δ. Μελισσανίδη το γαβροσύστημα, δεν μπορείς παρά να σκεφτείς ότι πάμε καλά διότι έχουμε τον κατάλληλο καπετάνιο στο τιμόνι της Α.Ε.Κ.
* Δημήτρη Μαυροειδή και μπασκετμπολίστες της Α.Ε.Κ συγχαρητήρια για την κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τη μικρή Αλεξάνδρα. Σας τιμά!
*  Ψυχάρες ο “Κανατάς”, ο “Σκυλοδόντης”, ο “Αυριανός”, ο “Ρομπέρτο”, ο “Ραφαήλ”, ο “Ντόκτορας”, ο “Ίλιτς”, ο “Ζάπα”, ο “Σφήκας” και άλλοι πολλοί ακόμη, δίνουν τον καλύτερο ευατό τους στο συντονισμό και την οργάνωση του hard ρυθμού και του “σόου” στην πειρατική κερκίδα. Μάγκες είστε δύναμη!
* Διασώστες : οι αληθινοί “καλοί Σαμαρείτες” της ανθρωπότητας!
* Μας συγκινεί πραγματικά ο πειρατής “Σημαδεμένος” που αν και χιλιάδες μίλια μακριά από την πατρίδα, εντούτοις βρίσκεται καθημερινά και αδειάλειπτα σε επαφή με το Club, τη ζωή και τη δράση των Πειρατών. Παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας ο Στελάρας!
* pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!
* Γουίλιαμ”, μπύρα ρε αδερφέ! Πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Αυτή είναι η θαυματουργή συνταγή του ιατρικού πειρατικού επιτελείου για να σιάξεις στο άψε σβήσε.
* Όξω ρε κολοτούμπες, που κατόπιν εορτής μάς το παίζετε κι αεκόφρονες και τάχατες φανατικοί υποστηρικτές της Φιλαδέλφειας. Λες και δεν θυμόμαστε τη στάση σας κάποτε. Ουσττττ από δω χάμω…
* “Τούρκος εγώ κι εσύ Ρωμιός/κι εγώ λαός κι εσύ λαός/εσύ Χριστός κι εγώ Αλλάχ/κι όμως κι οι δυό μας αχ και βαχ…”!
* Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Club μας να συμμετέχουν εμπράκτως στην πρωτοβουλία συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες συνανθρώπους μας από το φονικό σεισμό σε Τουρκία, Κουρδιστάν και Συρία. Γιατί Α.Ε.Κ σημαίνει ανθρωπιά!
* Πειρατές : Κουρσεύοντας το Όνειρο…
*  Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

 

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!
 
Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ