ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρέπει να είναι έτοιμη για τον τελικό

Η αποδεκατισμένη από απουσίες ΑΕΚ ανέβασε στροφές από το 63’ και μετά, ισορρόπησε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά γνώρισε την ήττα με 2-1, με αποτέλεσμα να πέσει στην 3η θέση των πλέι οφ. Δεν θα μπορούσε ο Μάσιμο Καρέρα να κατεβάσει άλλη 11άδα, ωστόσο, θα πρέπει να δουλέψει ακόμα περισσότερο ώστε να είναι έτοιμη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αν θέλει να το κατακτήσει.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν το προβάδισμα με άψογο τελείωμα του Ελ Αραμπί στο 38’ και ο Καμαρά με το αριστερό στο 45’ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Η καλύτερη στιγμή για την Ενωση στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 35’ με τον Λιβάγια τον οποίο σταμάτησε ο Μπα. Η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει στο 66’ με κεφαλιά του Αραούχο. Ο Σα έδιωξε προσωρινά και η μπάλα βρήκε το δοκάρι πριν ο «Τσίνο» την σπρώξει στα δίχτυα.

Δοκάρι είχε στο 19’ ο Ολυμπιακός με τον Φορτούνη.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας (89’ Χριστόπουλος), Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Λιβάγια, Αλμπάνης (31’ Οικονόμου), Βέρντε (83’ Μαχαίρας), Αραούχο

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά (92’ Λοβέρα), Μασούρας (77’ Καφού), Φορτούνης (71’ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (77’ Χασάν).