ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να έχεις πάθος, να έχεις τρέλα…

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μπαίνουν και πάλι στην ενεργό δράση μετά από 96 μέρες… καραντίνας και υποδέχονται τον Παναθηναϊκό για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα καλείται απόψε (21:30, Novasports 1) να κάνει το πρώτο βήμα από τα συνολικά 7 που έχει για να καταφέρει να κερδίσει τη 2η θέση του πρωταθλήματος.

Ο Ιταλός προπονητής έχει δοκιμάσει διάφορα σχήματα όλη την εβδομάδα και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουρά πιο θα επιλέξει. Ωστόσο, αυτό που φαίνεται σίγουρο είναι οι τέσσερις στην άμυνα μαζί με τον τερματοφύλακα. Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με Βράνιες και Σβάρνα στόπερ, ενώ οι Λόπες και Μπακάκης θα είναι τα δύο μπακ. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να είναι οι Κρίστισιτς και Σιμάνσκι, με τους Μάνταλο, Λιβάγια, Βέρντε στην τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Ολιβέιρα στην κορυφή. Σε περίπτωση που ο Πορτογάλος στράικερ μείνει εκτός, τότε ο σχηματισμός θα αλλάξει από 4-2-3-1 σε 4-3-3 με τον Λιβάγια να περνά στην κορυφή της επίθεσης και τον Σιμόες να προστίθεται στο κέντρο.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί 22 παίκτες, από τους οποίους θα «κοπούν» δύο για να βγει η 20μελής αποστολή. Οι παίκτες που έχουν επιλεγεί είναι οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάγια, Αραούχο, Ολιβέιρα, Μαχαίρας.