ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ναι στην παραμονή Αραούχο, αλλά για του χρόνου βλέπουμε

Το «πράσινο φως» αρκεί να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα από πλευράς ΑΕΚ άναψε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, για την παραμονή του Σέρχιο Αραούχο μέχρι το τέλος των φετινών υποχρεώσεων. Ωστόσο, για του χρόνου ξεκαθάρισε πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μπει σε συζητήσεις, καθώς τον παίκτη φαίνεται να διεκδικούν κι άλλα κλαμπ.

Συγκεκριμένα ο Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρες τόνισε: «Είμαστε ανοιχτοί στο να συζητήσουμε την παραμονή του ποδοσφαιριστή στην ελληνική ομάδα, αρκεί να τηρηθούν οι λεπτομέρειες της ειδικής συμφωνίας που έχουμε κάνει. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ έχει ακόμα υποχρεώσεις, το σεβόμαστε και δεν έχουμε αντίρρηση να μείνει ο Αραούχο ως το τέλος αυτών, αρκεί να υπάρξει ανταπόκριση σε όσα έχουμε ζητήσει και συμφωνήσει».

Όσο για την πιθανότητα παραμονής του και για την επόμενη σεζόν, υποστήριξε: «Αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Η ελληνική ομάδα ζήτησε να παραταθεί για έναν χρόνο ο δανεισμός του εκεί, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που θέλουν τον Αραούχο και είναι ένας παίκτης που και εμείς υπολογίζουμε πολύ, οπότε θα εξετάσουμε όλα τα δεδομένα όταν θα έρθει η επόμενη μεταγραφική περίοδος. Προς το παρόν, είναι νωρίς για όλα αυτά».