ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέρεθ για το δεξί άκρο της άμυνας

Με τον Μιχάλη Μπακάκη να είναι το φαβορί για το δεξί άκρο της άμυνας, τον Παουλίνιο να βρίσκεται στον… αέρα και τον Βασιλαντωνόπουλο να μοιάζει πως και τη νέα σεζόν θα πάει δανεικός, η ΑΕΚ έχει αρχίσει και ψάχνεται για ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime», ο Ιλια Ιβιτς εντόπισε τον Λούις Πέρεθ της Τενερίφης,  οποίος μετρά 97 συμμετοχές. Ο 25χρονος δεξιός μπακ με ύψος 1,73μ. ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Σεβίλλης, τη σεζόν 2015/16 έπαιξε στη Χαέν, την επόμενη περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Έλτσε και από τον Ιούλιο του 2017 πήγε στην Τενερίφη με την οποία υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν μένει ελεύθερος ο Ισπανός καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του και ψάχνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, καθώς έχει αγωνιστεί μόνο σε επίπεδο Β’ Ισπανίας με 114 παιχνίδια.

Τη φετινή χρονιά μετρά 31 ματς, έχοντας αγωνιστεί σε 29 του πρωταθλήματος και δύο του Κυπέλλου. Ο Πέρεθ έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα της Χαέν, μετρώντας 34 παιχνίδια και 23 με την Ελτσε.

Αν λοιπόν όλα πάνε καλά, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ιλια Ιβιτς έχει προγραμματίσει μια σειρά από ταξίδια στην Ευρώπη, κάτι που δεν αποκλείει το γεγονός να περάσει και μία βόλτα από την Ισπανία.