ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόνο αν το θέλει ο ίδιος

Μπορεί ο Νάτσο Σκόκο να αποτελεί τον διακαή πόθο του κόσμου και των ΜΜΕ της ΑΕΚ, ωστόσο, μόνο αν ο ίδιος επιθυμεί θα επιστρέψει για να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο.

Νέα δημοσιεύματα από την Αργεντινή ήρθαν για να κρατήσουν στο παιχνίδι των διαπραγματεύσεων που θα έχει με τη Ρίβερ Πλέιτ, την ΑΕΚ, παρά ότι στην πραγματικότητα οι κιτρινόμαυροι ενδιαφέρονται για τον Σκόκο.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «fichajes» αναφέρει ότι «θα γίνει μια προσπάθεια από την Ρίβερ Πλέιτ για την ανανέωση του Σκόκο, όμως εάν δεν επιτευχθεί υπάρχει πάντα η προοπτική της ΑΕΚ που είναι εκ των αγαπημένων ομάδων του Νάτσο, ενώ στο τραπέζι υπάρχει και η Νιούελς, που έχει περάσει ο ίδιος ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτή την ομάδα».

Παράλληλα, ο Σκόκο αποκάλυψε ποιος θα είναι ο τελευταίος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας, λέγοντας: «Θα παίξω στην Χιουζ. Την ημέρα που θα αποφασίσω να αποσυρθώ, θα παίξω ένα, δύο ή τρία χρόνια στην ομάδα του χωριού μου. Θα είναι κάτι καινούργιο να ζήσω ξανά στο χωριό μου. Και η γυναίκα μου είναι από το Χιουζ, έχω όλη την οικογένεια εδώ, τους φίλους μου… Έχω αποφασίσει να επιστρέψω».