AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμεινε στο 1-1 η Κ19 της ΑΕΚ υπό το βλέμμα του Ριμπάλτα

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Πανσερραϊκό σε ματς της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2024-25 στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας Σερρών.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 19′ όταν ο Διαμαντόπουλος σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα ο διαιτητής δεν έδωσε καθαρό φάουλ υπέρ της ΑΕΚ και στην αντεπίθεση γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ.

Το 1-1 ήρθε στο 29′ με ατομική ενέργεια του Χρήστου Παλαιολόγου που πήρε την πάσα μέσα στην περιοχή από τον Σπύρο Χριστακόπουλο, απέφυγε δύο αντιπάλους και σκόραρε.
Στο χρόνο που απέμενε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, η ΑΕΚ έχασε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, με πιο χαρακτηριστική αυτή του Διαμαντόπουλου στο 41′.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ δεν άλλαξε, αφού η ΑΕΚ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει κάποιες πολύ καλές προϋποθέσεις για γκολ. Σε δύο περιπτώσεις ο Ελέζι και σε άλλες δύο ο Παλαιολόγου και ο Κοντορουχάς έχασαν καλές ευκαιρίες να πετύχουν δεύτερο γκολ. Καλές στιγμές είχαν και οι γηπεδούχοι, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Πανορμίτης Καλλιάρος ήταν σε ετοιμότητα.

ΑΕΚ (Σοφιάν Σερφά) Καλλιάρος, Ψυρόπουλος, Χριστακόπουλος, Τσαραμανίδης, Π. Παπαζήσης, Πρέκας, Παλαιολόγου, Δ. Παπαζήσης, Γεωργάτος (70′ Γεωργέας), Ράπτης (55′ Ελέζι) Διαμαντόπουλος (70′ Κοντορουχάς)

Στη σημερινή αγωνιστική προσπάθειά της η ομάδα Κ19 της ΑΕΚ είχε στο πλευρό της μεγάλο αριθμό στελεχών από επιτελείο της πρώτης ομάδας που βρίσκεται στις Σέρρες για τον αποψινό αγώνα, με επικεφαλής τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ Χαβιέρ Ριμπάλτα.

Πριν τον αγώνα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ φωτογραφήθηκαν με τη φανέλα το συμπαίκτη τους Αλέξανδρου Ντάνι που πρόσφατα τραυματίστηκε στον ώμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *