ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιθυμία του Τσιγκρίνσκι να μείνει άλλο ένα χρόνο στην ΑΕΚ

Την επέκταση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ για ακόμα ένα χρόνο θέλει να πετύχει ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Το συμβόλαιο του Ουκρανού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά ο ίδιος φαίνεται πως επιθυμεί να συνεχίσει να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο και την επόμενη σεζόν. Ο Τσιγκρίνσκι είναι στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2016. Τον προσεχή Νοέμβριο θα γίνει 35 ετών και την φανέλα της Ένωσης την έχει φορέσει 121 φορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπειρος στόπερ συζήτησε με την ΑΕΚ την προοπτική για να παραμείνει ακόμη μία σεζόν. Θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και περιμένει την απάντηση των κιτρινόμαυρων.

Όλοι στην ΑΕΚ εκτιμούν την συνεισφορά και την προσωπικότητα του Τσιγκρίνσκι, ενώ είναι πάντα ανοιχτή η συζήτηση για να αναλάβει καίριο πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αν στην Ένωση τελικά αποφασίσουν ότι ο Ουκρανός παραμείνει για ακόμη μία σεζόν, προφανώς και θα έχει διαφορετική θέση. Δηλαδή, όχι στις βασικές επιλογές των στόπερ, αλλά με συμπληρωματική θέση στο ρόστερ.

Η φετινή σεζόν δεν έχει εξελιχθεί όπως θα περίμενε ο ίδιος και η ΑΕΚ. Φέτος μετρά 19 ματς, έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και το κορμί του έχει γίνει πιο “βαρύ”. Την πρώτη χρονιά του έπαιξε 22, τη δεύτερη 28, την τρίτη 26 και πέρυσι επίσης 26.