AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Δύσκολη δοκιμασία για το “2 στα 2”

Η ΑΕΚ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις για το Basketball Champions League με δύσκολη δοκιμασία στη Βόννη (21:00, CosmoteSport 4) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του θεσμού.

Η Βασίλισσα πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, μετρώντας τρεις νίκες στις ισάριθμες πρώτες φετινές επίσημες υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα προέρχεται από την σαββατιάτικη επιβλητική νίκη με 96-65 επί της Καρδίτσας στη «Sunel Arena» για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL, με τους κιτρινόμαυρους να παρουσιάζουν πολύ καλό πρόσωπο σε άμυνα και επίθεση έχοντας διάρκεια στην απόδοσή τους.

Στο ντεμπούτο της στο BCL, η ΑΕΚ επικράτησε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 80-71 επί της Μακάμπι Ραμάτ Γκαν στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων, έχοντας σε εξαιρετικό βράδυ τον Πρέντις Χαμπ (28π., 6ασ.), με τον Αμερικανό να έχει αποδειχθεί… λίρα εκατό στο ξεκίνημα της σεζόν!

Στα θετικά νέα είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, αφού άπαντες βρίσκονται στη διάθεση του Σάκοτα. Έτσι, η ΑΕΚ ταξίδεψε στη Γερμανία με 13 παίκτες – είναι στην αποστολή και ο Ναχίμ Αλίν – με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο, αλλά και περίπου 200 φίλους της ομάδας, να βρίσκονται στο πλευρό του συλλόγου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *