AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Από την Πέμπτη θα καταστρώσει τα πλάνα του ο Αλμέιδα

Οι προπονήσεις στα Σπάτα πραγματοποιούνται χωρίς τους διεθνείς. Ο Ματίας Αλμέιδα ναι μεν δουλεύει με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, όμως του λείπουν τα βασικά γρανάζια της 11άδας. Τις υπηρεσίες των ποδοσφαιριστών του θα της έχει από την Πέμπτη όταν και θα επιστρέψουν άπαντες ώστε να μπορεί ο κόουτς της ΑΕΚ να καταστρώσει τα πλάνα του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Φράντζι Πιερό αγωνίστηκε και σκόραρε τα ξημερώματα στη νίκη της Αϊτής επί της Αρούμπα με 5-3 και παίρνει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα. Ο θηριώδης φορ έπαιξε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και γυρίζοντας στην Αθήνα θα παλέψει για τη θέση του βασικού φορ με τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος αυτή τη φορά δεν πήγε στην εθνική ομάδα του Τρίνινταντ και Τομπάγκο, καθώς εξαιρέθηκε για να επανέλθει πλήρως μετά τον τραυματισμό του.

Ο Πιερό πέρασε σαν αλλαγή στο δεύτερη ημίχρονο της αναμέτρησης, στην οποία η Αϊτή βρέθηκε να χάνει με 1-0 και 2-1. Με αυτό το γκολ, ο Πιερό έφτασε τα 24 σε 32 παιχνίδια με την εθνική του ομάδα, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Γκόλμαν Πιερ, ο οποίος είχε σκοράρει 24 φορές σε 30 ματς την περίοδο 1996-2003 και βρίσκεται στην τέταρτη θέση των σκόρερ της Αϊτής.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης θα αγωνιστούν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού οι δύο τελευταίοι διεθνείς της ΑΕΚ. Ο Ορμπελίν Πινέδα, στο φιλικό Μεξικό-ΗΠΑ στην Γουαδαλαχάρα (05:30) και ο Άλεξ Κάλενς στο Βραζιλία-Περού στην Μπραζίλια (03:45) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αμφότεροι δεν θα είναι στα Σπάτα πριν την Πέμπτη, συνεπώς ο «Πελάδο» θα αγωνιά για την κατάσταση που θα επιστρέψουν, πριν καταλήξει στους εκλεκτούς του για το ντέρμπι κορυφής της Κυριακής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *