AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Πεντάστερη

Άνετη επικράτηση της ΑΕΚ κόντρα στην Δόξα 2016 με 5-0 για την 2η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών.

Με… φόρα από το ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής, οι «κιτρινόμαυρες» έδειξαν την υπεροχή τους κόντρα σε έναν μαχητικό αντίπαλο και έκαναν το 2Χ2. Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμένου Τζόρτζ Μπάλντογκ.

Η «Ένωση» ξεκίνησε δυναμικά από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού περιορίζοντας την ομάδα της Δόξας στην περιοχή της. Η συνεχόμενη πίεση από τις «κιτρινόμαυρες» έφερε ένα γρήγορο γκολ στο 13ο λεπτό με την Στεφάτου να δημιουργεί και την Αλβάρες να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Μόλις δύο λεπτά αργότερα η σκόρερ του πρώτου τέρματος με πολύ ωραία ατομική ενέργεια «άδειασε» την άμυνα των φιλοξενούμενων και η Βιολάρη πλάσαρε για το 2-0. Στο 45’ η Κόγγουλη έκανε ατομική ενέργεια στην μεσαία γραμμή, έβγαλε την κάθετη στη Χατζηνικολάου, η οποία βρέθηκε σε τετ α τετ, αλλά η Κατεργιαννάκη απέκρουσε. Η Παναγιώτου πήρε το ριμπάουντ, σούταρε, όμως η μπάλα πέρασε ξυστά από το δοκάρι.

Στο πρώτο λεπτό του β’ μέρους, η Κόγγουλη με όμορφη κίνηση πέρασε την τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και πλάσαρε για το 3-0 . Στο 50’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ η Κόγγουλη με το κεφάλι αστόχησε και στο ριμπάουντ η Χατζηνικολάου έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και μόλις 4 λεπτά αργότερα, η ίδια παίκτρια για ακόμα μία φορά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με το σκορ να παραμένει στο 3-0. Το 4-0 ήρθε στο 72’ με την εξαιρετική σήμερα Χατζηνικολάου να τρέχει όλη την αριστερή πλευρά, να πασάρει στην Βιολάρη η οποία σκοράρει το 2ο προσωπικό της γκολ. Το τελικό 5-0 έκανε η Χατζηνικολάου καθώς βρέθηκε τετ α τετ με την Κατεργιαννάκη να μην μπορεί να την σταματήσει.

ΑΕΚ – Δόξα 2016 5-0

Σκόρερς: Αλβάρες, Βιολάρη (2) , Κόγγουλη, Χατζηνικολάου.

ΑΕΚ (Νίκος Κωτσοβός): Γιαννακούλη, Ζάγκλη, Καπνίση, Παυλοπούλου, Αλβάρες Τζουτζουράκη, Γεωργίου, Στεφάτου, Παναγιώτου, Βιολάρη, Κόγγουλη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *