AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπό το βλέμμα του Ριμπάλτα ισόπαλη η ΑΕΚ Β

H ΑΕΚ Β αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Καλαμάτα σε αγώνα για την 4η αγωνιστική της Super League 2, που διεξήχθη στο Σεραφείδειο στα Σπάτα. Το παιχνίδι παρακολούθησε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, Χαβιέρ Ριμπάλτα.

Το σκορ είχε διαμορφωθεί πριν το ημίχρονο, αφού η ΑΕΚ βρέθηκε να προηγείται με 2-0 μόλις στο 6′ από τα γκολ των Κοντονίκου και Σόσα, αλλά η Καλαμάτα απάντησε με τα τέρματα των Μπαράλες και Παμλίδη στο 30′ και στο 39′ αντίστοιχα.

H ΑΕΚ Β ήταν αυτή που δημιούργησε και έχασε τις πιο μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, όμως ο Κότσαρης έκανε δύο δύσκολες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Κάτσικα και Θεοδωρίδη, ενώ ο τελευταίος είχε και μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία σε τετ α τετ. Στο 85′ ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Κάτσικας (69′ Λεφράνκ-93′ Αντωνόπουλος) Κοσίδης, Μανίσα, Παυλάκης, Ρουκουνάκης, Κολιμάτσης (79′ Μαυρουδής) Γκολφίνος, Σόσα (93′ Τζούντα Γκαρσία) Κοντονίκος (46′ Κανελλόπουλος) Θεοδωρίδης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κότσαρης, Βασιλαντωνόπουλος (46′ Ουές) Βαλεριάνος, Στρούγγης, Μουστακόπουλος (95′ Κατάλντι) Πίρινεν, Μορέιρα, Γρίβας, Ριένστρα (60′ Ξενιτίδης) Μπαράλες, Παμλίδης (75′ Φρίμπονγκ)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *