AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πότε αναμένεται η τύχη της έφεσης της ΑΕΚ για το ματς με Ατρόμητο

Δείτε πώς έχουν τα δεδομένα με τους… χρόνους, μετά την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Stoiximan Super League να διεξαχθεί κανονικά το Ατρόμητος-ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει δικαίωμα δύο εργάσιμων ημερών (δηλαδή μέχρι την Πέμπτη) να καταθέσει την έφεση, η οποία θα εξεταστεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Από διαφορετικό όργανο δηλαδή (τριμελές), με άλλους τακτικούς δικαστές.

Συνήθως Τετάρτες συνεδριάζει η Επιτροπή Εφέσεων και τις αποφάσεις της τις εκδίδει μέσα σε μία εβδομάδα. Όπερ σημαίνει πως το πιο πιθανό είναι η υπόθεση να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό την επόμενη εβδομάδα.

Σχετικά με την έκδοση της απόφασης στην Εφέσεων, είναι πιθανό, αν και δύσκολο να συμβεί, να βγει η απόφαση στα τέλη της άλλης εβδομάδας. Όμως το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχουμε απόφαση στα μέσα της μεθεπόμενης εβδομάδας. Στην εκδίκαση της έφεσης εκτός από την ΠΑΕ ΑΕΚ που θα καταθέσει θα κληθεί και η ΠΑΕ Ατρόμητος. Οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, οι οποίοι έκαναν πρόσθετη παρέμβαση στην εκδίκαση σε πρώτο βαθμό, εφόσον το επιθυμούν μπορούν εκ νέου να παραστούν και στην εκδίκαση της έφεσης.

Από εκεί και πέρα μονόδρομος αν δεν γίνει δεκτή η έφεση είναι το ματς να γίνει στις 8 Μαρτίου.

Ωστόσο, σε περίπτωση που η υπόθεση οδηγηθεί μετά στο CAS, είτε από την ΠΑΕ ΑΕΚ είτε από την ΠΑΕ Ατρόμητος, ανάλογα με το τι θα γίνει στην έφεση, το πράγμα… μπλέκει καθώς δεν γνωρίζουμε πότε χρονικά θα εκδώσει απόφαση το CAS και τι θα γίνει με την επικύρωση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου. Θυμίζουμε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται στις 12 Μαρτίου.