ΟΠΑΔΟΙ

Πειρατικές Αιχμές πριν το Αγρίνιο

✓ A.E.K – ΚΟΡΥΦΗ! Μόνη-πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα φιγουράρει η Α.Ε.Κ μας! Με την αξία της, με το σπαθί της, με τη μαγκιά της! Κι έτσι να συνεχίσουμε ρε ΑΕΚΑΡΑ ως το τέλος, ώσπου να κόψουμε πρώτοι το νήμα του ανταγωνισμού κόντρα σε θεούς και δαίμονες όπως μια ζωή. Εμπρός Αετέ-Δικέφαλε!

✓ΒΡΑΔΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟΥ! Το νικηφόρο αποτέλεσμα (2-0) στο ντέρμπι με τον πράσινο μισητό προαιώνιο σκόρπισε χαρά και ενθουσιασμό στο Λαό της Α.Ε.Κ που το πανηγύρισε δεόντως στην Κιτρινόμαυρη Αρένα, εκεί που ο Δικέφαλος Αετός με την χαλύβδινη παρουσία του κόσμου συνθλίβει τους… απίστους! Και από βαθμολογικής πλευράς (κατάκτηση πρωτιάς) αλλά και από ηθικής (Κατσούρης) έγινε αυτό που έπρεπε. Μπράβο και προχωράμε…

✓ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΤΣ. Το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Έχουμε ξαναπεί, και πλέον το γνωρίζει ο καθένας, ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, ούτε ευκαταφρόνητοι αντίπαλοι. Απαιτείται, λοιπόν, σοβαρότητα, προσήλωση και δυνατή αγωνιστική προσπάθεια. Εμπρός για ένα ακόμη καθοριστικό επιτυχές βήμα στο μακρύ δρόμο προς τον Τίτλο!

✓ΜΙΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ! 30 Σεπτέμβρη (2022): Τότε που έγιναν τα επίσημα θυρανοίξια του Ναού της Προσφυγιάς, του αιώνιου Κάστρου του Δικέφαλου Αετού! Τότε που η ανεπανάληπτη ολόλαμπρη βραδιά των εγκαίνιων του Γηπέδου μας έφερε ανάταση στην ψυχή μα και δάκρυα στα μάτια. Τότε που η επίσημη επιστροφή στην Ιθάκη μας, έδωσε ραντεβού με την Ιστορία και τις Μνήμες σε ένα μαγικό συνδυασμό με το Παρόν και το ελπιδοφόρο Μέλλον! Δημήτρη Μελισσανίδη σε ευχαριστούμε για όλα. Τυχεροί όσοι το ζήσαμε και θα το διηγούμαστε και στους επόμενους…

✓ ΡΕ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΛΕΜΕΕΕ! Όσο και να χτυπιέστε αλλόθρησκοι απαταιώνιοι, όσο και να σπέρνετε ζιζάνια, όσα γκεμπελικά σενάρια κι αν κατασκευάζετε, ο Αλμέιδα δεν φεύγει! Είναι εδώ, δουλεύει, παλεύει, μάχεται, μαζί φυσικά με όλη την Ομάδα, και βέβαια σας ετοιμάζει οδυνηρές εκπλήξεις. Η όποια κριτική, εάν και εφόσον υπάρξει, θα είναι από το λαό της Α Ε.Κ και μόνο! Εσείς λαμόγια δεν έχετε δουλειά στα του δικού μας οίκου, κοιτάξτε τα μπ……α σας που βλέπουν την πλάτη του Αλμέιδα και της Α.Ε.Κ.

✓ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ… Τώρα που βλέπουν την Α.Ε.Κ να πρωτοπορεί, θ’ ακονίζουν και τα “μαχαίρια” για να της καταφέρουν πισώπλατα πλήγματα. Χρόνια και χρόνια το βλέπουμε αυτό “το έργο”. Το βρώμικο κατεστημένο δεν ησυχάζει ποτέ. Συνεπώς ας έχει και η “επίσημη Α.Ε.Κ” ανοιχτά τα μάτια της 24 ώρες το 24ωρο.

✓ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗ… αυτή η ΝΙΚΗ ήταν για σένα αλησμόνητε αδερφέ μας. Για την ιερή σου μνήμη, για το αδικοχυμένο αίμα σου. Είμαστε βέβαιοι ότι η άυλη μορφή σου θα πανηγύριζε μαζί μας από κει ψηλά στον κιτρινόμαυρο παράδεισο!

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και με .το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία.

✓31+… ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑΤΕΣ! Ο χρόνος, ως “αληθείας πατήρ”, δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά! Αντέχουμε – συνεχίζουμε, προχωράμε…

✓ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ ΤΟ ΘΑΥΜΑ… Πρόσφυγες το έφτιαξαν!!!

✓ Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!

* QUEVA DE LOS PIRATAS*

*Πελατάκια τα ‘χει κάνει η Α.Ε.Κ τα βαζέλια στο Ναό. Έρχονται άδεια και φεύγουν φορτωμένα.

*Τρομερή και η Πειρατική Εξέδρα έδωσε, μαζί με όλο το λαό της Α.Ε.Κ, πάθος και ψυχή στο ντέρμπι. Πάντα έτσι αδέρφια.

*Πετράν να σας ζήσει το νεογέννητο. Κάθε χαρά στο διάβα της ζωής για εκείνο και για εσάς!

*Το χιλιοχαρήκαμε το αποτέλεσμα του ματς της Βασίλισσας με την Μακάμπι. Για πολλούς λόγους!

* Καλή επιτυχία στα κορίτσια της ομάδας του  γυναικείου ποδοσφαίρου στο αυριανό ντέρμπι με τον παο. Α.Ε.Κ διέλυσέ τους παντού!

*Φέρτε έναν ανιχνευτή βλακείας στο σκαμπό. Μας φλόμωσε στην κοτσάνα.

*Δημοσιογραφία : «η τέχνη να κάνεις το λαό να πιστεύει αυτό που η κυβέρνηση θεωρεί σωστό», έγραψε καποτε ο Γερμανός ποιητής και συγγραφέας Χάινριχ Φον Κλάιστ. Θα μας πει κανείς “εξαιρέσεις δεν υπάρχουν”; Ναι υπάρχουν είναι όμως ελάχιστες, πολύ ελάχιστες, αν και όσες υφίστανται είναι ιδιαίτερα αξιόλογες και τιμητικές (για να τα λέμε όλα).

* Σημαντική επισήμανση: εκτιμάμε μα δεν θεοποιούμε! Πάνω απ’ όλα και όλους η Ιδέα Α.Ε.Κ.

*Λιβόρνο και Μαρσέιγ πάντα στην καρδιά μας!

*Νικόλα Ξηροκώστα άφησες σπουδαίο ανεξίτηλο στίγμα στο Οπαδικό Κίνημα. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ αδερφέ μας.

*Νίκη στο Κύπελλο επί του Άρη. Για τον Νικολάκη ρεεεε.

*Στην 8η θέση το πράσινο φιδάκι. Και εις… κατώτερα!

:*Μας προξένησε, τουλάχιστον, απορία η αποχώρηση του Γ.Π. Διότι απ’ ότι ξέρουμε ήταν από εκείνους που προκαλούσε τη λύσσα της χούντας του λιμανιού.

* Έπεσε γιούχα λέει στην Τ(ρ)ούμπα του βορρά. Καθήστε να δείτε και μετά το διασυρμό που τους ετοιμάζει η Α.Ε.Κ στο προσεχές ματς στο Ναό. Όχι μόνο γιούχα αλλά και τι… κορνές έχει να πέσει.

*Άμποτε να δούμε και ένα κανάλι με άρωμα Α.Ε.Κ. Γιατί δεν πάει άλλο με τη μπόχα της ελεεινής προπαγάνδας των αλλόθρησκων. Το θέτουμε, ως Πειρατές, από χρόνια, αλλά αποτέλεσμα ακόμη δεν…! Λέτε κάτι ν’ αλλάξει;;;

*Όχι στους άδικους πολέμους. Οι λαοί δεν είναι κρέας για τα κανόνια των αιμοβόρων μιλιταριστών.

* -“No politica”? -ΝΟ.

*”Οι πρόσφυγες… Ψάχναν για τον αίτιο, αναθεμάτιζαν τον ουρανό, τη γης, τον πόλεμο, τον Κεμάλ το Βενιζέλο, τον Κωνσταντίνο, την Αντάντ. Μα πριν απ΄ όλα τον ύπουλο τον Άγγλο, τον υπολογιστή, το διπλοπρόσωπο, το σφετεριστή που έκανε μπίζνες και αυτοκρατορική πολιτική με το αίμα και τη δυστυχία ενός λαού….” (Από το εμβληματικό βιβλίο της Μικρασιάτισσας προσφυγοπούλας Διδώς Σωτηρίου με τίτλο “οι νεκροί περιμένουν”).

*Φλόγα στις καρδιές : Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα στη “Φλόγα”, το Σύλλογο Γονέων για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες. Από παλιά, άλλοτε εμφανώς και άλλοτε αφανώς, οι “Πειρατές του Ονείρου” συμμετέχουμε εμπράκτως στο σπουδαίο έργο που επιτελεί ο Σύλλογος για τα παιδιά ΜΑΣ! Γιατί τα παιδιά όλου του κόσμου είναι και δικά μας παιδιά!

*31+ : Venceremos los piratas!

*Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:

Συσπείρωση Οπαδών ΑΕΚ

“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ” 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *